Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Yupiiii… mergem la Biserica!!!!

| 2 Comments

Stau inchisa de pe 13 martie. Asa am vrut. E un lucru civilizat sa stau in izolare si sa ajut statul roman, medicii, pe ceilalti compatrioti. Trebuie sa fim solidari si solitari, cum bubuie televiziunile astea comerciale. Si am facut-o. Si o fac. Sunt responsabila. Cel putin asta cred despre mine. Spitalele sunt pline de bolnavi. Sunt oameni care au alte boli decat virusul si au nevoie sa stea intr-un pat in spital. Si nu pot. Vor muri. De ce? Pentru ca idiotii ies afara si nu pastreaza distanta sociala. Inconstienti!

Ieri am rasuflat adanc si am numarat pana la 10, cum ar fi facut-o in ”Buletin de Bucuresti” Octavian Cotescu. Doamne! Avem voie sa ne intalnim cu unii, cu altii, si sa luam ce ne-or da sfintii parinti ai Bisericii Romane, dornici sa impartaseasca cuvantul lui D-zeu si niste covid (cum a facut-o, de altfel, parintele din Targu-Frumos). Oamenii luminati au inteles, in sfarsit, ca la preoti ne este izbavirea si ca ce ne dau ei este sfant. Nu stiu altii cum sunt, dar eu ieri am avut pentru scurt timp impresia ca sunt condusa de o sleahta de incapabili, care nu inteleg ce inseamna izolarea asta si de ce trebuie sa functioneze ea asa, fara sa ne fie frica ca vorbeste Sfantul si Preafericitul Parinte cu Doamne Doamne si il va influenta cumva sa ne pedepseasca pe astia care nu trecem pragul Bisericilor de Sfintele Pasti sau care nu vrem sa luam lumina si ce ne-or mai da voluntarii. Politisti!

Cum e faza asta cu politia care aduce lumina, n-am prea mare idee. Dar nu sunt nici o persoana inteligenta. Daca as fi, atunci nu as mai fi demult in cloaca asta  pe care o numesc Romania sau acasa. 

Yupiii… mergem la Biserica! Alooooo… nu la biserica, doar pe acolo, cumva, dar ne aduc altii, ne fac altii, dam, suflam, impartim, ne bucuram….

Eu ma voi bucura acasa, asa cum am facut-o si duminica trecuta. Dumnezeu este peste tot! Cine nu reuseste sa gandeasca civilizat si este ancorat intr-un Ev Mediu intunecat va merge si va face ce i s-a spus ieri de catre autoritatile incapabile sa inteleaga ce inseamna IZOLAREA si distantarea sociala. 

E ok sa regresam? Sa avem mai multi morti dintr-o pura idiotenie? Da? Ok! 

EU RAMAN ACASA! DOAMNE DOAMNE va fi cu mine! Nu este MEREU si ORIUNDE cu voi toti? 

2 Comments

  1. S-a contramandat… “papistaşii” şi “mohamedanii” s-au impus!

Leave a Reply

Required fields are marked *.