Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Barfa

| 1 Comment

Chestia interesanta legata de barfa este ca ceilalti simt nevoia sa se relaxeze chipurile, trancanind vrute si nevrute despre o persoana, sa zicem Tu. Ai chef sa fii barfit? Evident ca vei spune NU. Dar parca te baga cineva pe tine in seama. Vrei sau nu, asta conteaza mult prea putin pentru ca ceilalti au nevoie de tine pentru a se relaxa si a se simti in viata.

Cateodata ma gandesc de ce au nevoie sa faca acest lucru, dar, la naiba, noi toti avem nevoie de relaxare, de a scapa de stres, asa ca daca simti nevoia de o vacanta confortabila in mijlocul anului si nu ai concediu si nici vreun sef istet care sa inteleaga ca nu mai produci pentru ca ti s-a cuibarit stresul in suflet, atunci baga-te la o mica barfa, cica te remonteaza si in curand te vei simti ca nou.

Pe mine chestia asta ma intereseaza intr-o mai mica masura. Daca sunt nervoasa, atunci spun ce am de spus si aia e. Parca are rost sa ma duc sa vorbesc cu unul sau cu altul, ma stresez mai tare. Prefer sa ma amuz stupid si sa rad de diferite lucruri, pare ca ma incarca pozitiv chestia asta si iote asa ma relaxez eu.

Nu mi-e dor de oameni vechi. Consider ca toti cei care au dorit sa imi fie alaturi, dintr-un motiv sau altul, sunt aici, langa mine.

 

One Comment

  1. Multi spun ca barfa este specific romaneasca. Ca doar romanii sunt pasionati sa vorbeasca, asa fara rost, despre TOTI ceilalti.

    Barfa poate avea un scop atunci cand vorbesti de rau pe sef, cand pui la cale schimbarea lui. Ori na, impotriva unui coleg. Altfel, doar sa comentezi aiurea cu cine s-a culcat si cum ii ajung banii mi se pare total inutil. Dar tipic romanesc.

Leave a Reply

Required fields are marked *.