Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Buna dimineata!

| 0 comments

Salut soarele care a rasarit in ciuda dorintei mele de a sta ascuns in spatele norilor. Stiu ca ma plang des de ifosele astrului care se lase asteptat de multe ori in anotimpul rece, dar poate ca-s nascuta in noiembrie si din acest motiv mi-ar placea sa nu apara chiar totdeauna. yidrxT3c_0411161050121gpadd

Ieri m-am trezit brusc din starea letargica in care ma scald de cateva zile pentru ca am vazut o fantoma, o stafie, un strigoi, un moroi… Aiureala? Evident ca mintea umana este destul de ciudata si creeaza acolo unde nu trebuie creat nimic. M-am lasat purtata de senzatia de frica pentru ca era premiera in viata mea cand vazusem si eu un mort-viu, cu basma pe cap chiar. Am mai privit o data in aceeasi directie. Evident ca strigoiul meu disparuse la fel cum aparuse. Brusc. Am stat catva timp si m-am gandit la momentul in sine. Am facut tot felul de scenarii demne de filmele de la Hollywood si, intr-un final, mi-am spus ca visez cu ochii deschisi tot felul de prostii din cauza psihicului cam zdruncinat din diverse motive cotidiene. Sau poate ca incepea o noua serie din TWD si o traiam pe viu. Intr-adevar, recunosc ca abia asteptam sa vina Darryl sa ma salveze. Din pacate, n-a fost cazul.

Au trecut cateva ore si am aflat misterul capului cu basma din curtea vecina. Am vecini noi. Babuta nu se intorsese din morti sa ma bantuie.

Leave a Reply

Required fields are marked *.