Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Sa fie nisip!

| 2 Comments

Inchid ochii si-mi imaginez o lume rasturnata. Nu pot explica ce anume din interiorul meu imi dicteaza sa privesc totul altfel, dar o iau ca atare si ma urnesc cu greu din patul cu asternuturi albe si miros patrunzator de lavanda. Ochii ma dor si clipesc cu greutate. Ii inchid pe rand, apoi ma decid sa-i stropesc cu apa. Fara efect!

Trag perdeaua portocalie si privesc pe fereastra la visinul ramuros cu crengi care se zbat parca prinse intr-un fior de Apocalipsa. Totul este atat de banal si plictisitor iarna incat parca as plange-o precum o bocitoare profesionista. Parca zapada ii mai lua din tern. Ma scutur cuprinsa de frig si ma bag iarasi in pat, imi trag pilota mai sus. N-as parasi caldura patului si nici motiv n-as avea, dar am asa un chef sa mananc cateva cornulete crocante, pline de zahar prafos si un pahar mare si cald de lapte. Simt dulceata lor pe buze si salivez precum un catel in fata castronului cu bunatati.

Astazi mi-as dori ca totul sa devina alb si soarele sa straluceasca mai tare ca niciodata. Nu vreau zapada. Mi-ar placea nisip.

2 Comments

  1. https://support.mozilla.org/en-US/kb/insecure-password-warning-firefox?as=u&utm_source=inproduct

    Am renuntat sa mai urmaresc blogul tau datorita avertizarilor din browser. Cine ti-a luat banii pentru editare web?

Leave a Reply

Required fields are marked *.