Profeta

din Lumea de dincolo de vise

A rade sau a nu rade cand vrei tu! Sau cum sa te bagi in seama cand celalalt nu te vede…

| 0 comments

Uneori uit ca ceilalti vor sa fii trist. Nu conteaza ce ar trebui sa ti se intample, doar sa incetezi sa te mai hlizesti ca prostul la pereti sau la altii cand ei incearca sa gandeasca lucruri marete.

Mi-e frica de oamenii care nu vad decat in fata ochilor si nu pricep deloc ca nu sunt importanti pentru toti ceilalti. Oare s-a gandit cineva vreodata ca intr-o incapere exista persoane care rad de alte lucruri decat de persoana sa? Azi mi s-a intamplat o faza rupta parca din serialele cu prosti. Eu sunt prostul, evident. Cum naiba sa nu fii din moment ce nu esti deloc atent la ce naiba e in jurul tau. Am idiotul obicei sa nu-mi pese de ceilalti din jur. Uneori nici nu exista pentru mine, parca dispar deodata, stersi de un burete invizibil.

Asa ca mi s-a intamplat sa fiu acuzata ca rad si ma amuz pe seama respectivei persoane. Am ramas cu ochii holbati, habar n-aveam ce dracu avea cu mine, apoi i-am zisĀ  frumos, elegant, cat de cat, ca fabuleaza si ca nici nu aveam idee ce spune. Evident ca n-am fost crezuta. Asa ca i-am zisĀ  si ca voi incerca sa rad de acum incolo, dar doar dupa ce-mi voi cere permisiunea in scris, cu 30 de zile inainte. Adica sunt obraznica!

Cateodata sunt. Cateodata nu vreau sa rad cu toata lumea. Cateodata vreau doar sa fiu lasata in pace si sa nu ma streseze nimeni cu aiureli si cu absurditati. Si cateodata nu vreau sa fiu prietenoasa si nici sa mi se sape in istoricul familiei. Si stii, cateodata chiar mi se rupe ca lumea exista sau ca are probleme importante.

Imi place sa ma amuz si nu caut atentia nimanui. Daca imi doresc sa nu te vad… nu te voi vedea niciodata, asa ca las-o dracu, nu mai insista!

Leave a Reply

Required fields are marked *.