Profeta

din Lumea de dincolo de vise

De ce deranjeaza homosexualitatea

| 1 Comment

Observ in fiecare zi ca absolut tot romanul are o parere mai mult sau mai putin avizata referitor la orice. Toata lumea este specialista ( si in gramatica, mai nou) si debiteaza o gramada de prostii pe care le si considera a fi litera de lege, adevarate principii de viata de la care nu se clintesc si in care ar investi o gramada de ura si de snobism.

Indiferent de locul in care esti, se trezeste vreunul care urla trivialitati impotriva ateilor, a celor care sustin cezariana, avortul, homosexualitatea, chiar si a celor care prefera sa foloseasca scobitorile sau sa conduca o banala Dacia, nu din lipsa de bani, ci din placere. justin-trudeau-o-parada-gay-si-multe-zambete-premierul-canadei-alaturi-de-sotie-si-copii-in-cadrul-comunitatii-lgbt-foto-239521( foto preluata..premierul Canadei la o parada gay)

De ce homosexualii ii deranjeaza pe romani? Sau ii deranjeaza de fapt pe ei, ca simpli indivizi sau doar pe cativa?Ma gandesc (prost, bun, nu conteaza, toti emitem imbecilitati, asa ca eu ce-am?) ca aia care au ceva cu niste oameni simpli, care nu-si manifesta in public preferintele sexuale, au ceva de ascuns chiar ei insisi. Unii sunt sigur homosexuali, chestie verificata de statistici, altii au suferit traume in copilarie, de aceeasi natura, iar altii sunt tampiti. In cazul primelor doua categorii, nu e nicio problema, acolo e clar, dar ce e cu tampitii? (TÂMPÍT, -Ă, tâmpiți, -te, adj. 1. (Adesea substantivat) Prost, idiotnerodstupidtâmp (1). ♦ Buimăcit, năucit, amețit, zăpăcit2. (înv. și reg.) Tâmp (2). – V. tâmpi.) 

Oricare sinonim poate fi folosit fara niciun fel de problema de vreun nemultumit care nu se regaseste in cuvantul respectiv. Multi din aceasta categorie nu reusesc sa se descurce cu propriul cerebel si pentru ca nu au propriile idei le imprumuta pe ale altora, dorind sa se ralieze in scopuri diferite, poate interese materiale, poate vreo dorinta de a arata sefului ca are aceeasi parere ca el etc.

Prima si ultima categorie sunt cele mai periculoase pentru ca aici zac fanaticii, cei care vor da in cap vecinului pentru ca banuiesc ei ca ar face altceva in dormitor decat fac ei. Pana la urma de ce romanul e deranjat de acest lucru care a fost si va fi o normalitate a omului inca din preistorie. Nu, nu va apucati sa spuneti ca e o anomalie, nu este, nici nu e vreo boala, nici nu trazneste sfantul Ilie pe nimeni din moment ce si unii preoti o practica fara probleme si nu au crapat pana acum! S-au terminat problemele cotidiene ale romanului si a ramas asta singura lui grija majora? Sau ii e groaza de ce ii zace de fapt in capsorul si in ceea ce isi doreste de fapt de la viata sau de la partenerul sau?

Care sunt cei suparati pe homosexuali?

  • multi cu porniri homosexuale, pe care nu si le accepta;
  • unii cu motive religioase;
  • altii care sunt Gica contra, adica impotriva oricarei afirmatii facute de altcineva.

Voi aveti vreo problema de acest fel? Cum ati rezolvat-o? 🙂

One Comment

  1. Atata timp cat nu se afisaza sau nu ne deranjaza pot practica homosexualitatea in voie.

Leave a Reply

Required fields are marked *.