Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Uneori ploua cu …

| 2 Comments

Aveam asa un stres ca trece viata pe langa mine si nu ma baga nici dracul in seama. Iote, ca ma mai baga! In afara de injuraturile si cuvintele triviale atasate unui substantiv destul de des folosit de un misogin fara studii, nici macar primare, mi-a atras atentia mai degraba prostia unui om care incearca sa jigneasca fara motiv.

Pana la urma viata e frumoasa si daca a infrunzit porumbul sau daca mexicanii se jumulesc in inchisoare, iar mie imi place sa scriu despre asta, ce te freaca pe tine grija ca stau eu ca proasta-n targ extaziata in fata unei acadele? Gogule, draga, mie nu-mi place ca esti doar Gogu, dar nici nu incerc sa te fac sa treci clasa a doua cu brio. Politetea, respectul si amabilitatea sunt doar cuvinte in ziua de astazi, iar limba romana nu mai poate fi inteleasa de majoritatea romanilor invatata mai degraba cu vocabularul manelistic.

Asa ca sunt tentata sa-ti zic sa ma cauti prin alt peisaj, dar la cei 14 ani pe care ii ai va fi greu cu orientarea, avand in vedere notele mici obtinute la orele de geografie.

2 Comments

  1. Sunt cam de 100 de ori mai bun decat tine la geografie. Hai sa facem pariu! Cred ca eram o enciclopedie pe la maxim 8 ani, pot sa-ti confirme mai multe persoane.

  2. Viata-i grea, multi nebuni pe ea! Noroc bun, Gogule! Vezi de treaba ta…sau fa ce vrei!

Leave a Reply

Required fields are marked *.