Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Eu si … shoppingul online

| 0 comments

In ultima vreme sunt tot mai disperata sa fac cumparaturi si cum sunt celebra deja ca urasc sa alerg prin magazinele fizice, evident ca aleg sa cercetez oferta din mediul online, destul de atractiva si de variata. Constat ca nu prea conteaza ce cumpar, ideea e doar sa o fac. Cum tratamentul pentru cei plecati cu capul nu se ia dupa urechi, ci dupa ce in prealabil ai fost pe la medic, sunt nevoita sa fac fata cum pot acestei noi probleme din viata mea.descărcare

  • Ce cumpar? In general hainele sunt si vor ramane pasiunea nebuna a oricarei femei, adica si a mea. Nu-mi plac toate, dar cate-mi plac pe toate le vreau si le cumpar intr-o stare de extaz fantastic, care revine la normal doar dupa ce curierul imi aduce coletul frumos, direct la domiciliu. Tare faza asta cu adusul cumparaturilor acasa! Adica ala care a inventat-o a fost un destept.
  • De ce cumpar? Sincer, m-am tot uitat in dulapurile ticiste cu ce sa ma imbrac mai devreme (am fost pana la un magazin de alimente) si n-am gasit nimic. Cum naiba, frate, sa nu gasesti nimic cand ai sifonierele pline cu tot felul de boarfe, unele nici macar nu au scapat de eticheta? Uite ca se poate sau cel putin eu pot. Atunci de ce naiba le mai cumpar? Am stat si m-am gandit cateva momente si am realizat ca din simplul fapt ca am o problema legata sa-mi infrang anumite dorinte. Vointa e totul!Pana nu gasesc o terapie in acest sens voi continua sa umplu al treilei sifonier.
  • Cand cumpar? Am observat ca achizitionarea hainelor incepe mai ales in weekend, cand nu prea am o activitate bine definita. In timpul saptamanii sunt la serviciu, nu ma prea gandesc la asta, dar cum vine vineri seara, cum incepe nebunia gasirii altor site-uri care sa-mi satisfaca nevoie de shoppinguiala.
  • Cum incetez? O solutie ideala este aceea de a-mi planifica diverse activitati in weekend fie ca este vorba despre o iesire cu prietenii la o terasa, fie ca alerg pe o pista speciala sau fac fitness, important este sa nu stau in casa si sa nu ma conectez la internet. Merge si o excursie, uite asa scap si de stresul de la serviciu care simt cumva ca ma transforma in ultima vreme si-mi da asa o stare asemanatoare cu a lui Hulk.

Leave a Reply

Required fields are marked *.