Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Batai in inchisorile din Mexic… cine a castigat?

| 2 Comments

Citesc astazi pe un site d-asta de stiri ca se trezira unii din Mexic azi noapte sa se casapeasca intr-o inchisoare. Cica vreo 28 de morti intr-o aripa de maxima securitate a inchisorii. Frate, stai si te gandesti ca prostul, oare cum o fi fost in cealalta parte a inchisorii unde o tin astia mai moale cu paza! Bine ca nu i-a apucat si p-aia sa-si imparta portia de cocaina de seara si paracetamolul de dimineata.DEGksgdXYAA09-9

Misto faza descrisa de un jurnalist, si el copiator perfect al unei stiri de pe un site in limba engleza. Povesteste ca s-au ciopartit aia cu arme albe si ca nu au avut domle, arme de foc. Adevarul e ca uite ca mi-a raspuns omul dc nu s-au capacit si aia din aripa cealalta mai putin sigura, logic pentru ca aveau pistoale, mai putin tupeu atunci cand stii sigur ca mori. Astia cu cioparteala au sperat cumva ca poate mai scapa cu o taietura p-acolo.

Doua gasti d-astea nebune de mexicani infierbantati de tequila si de faina ┬ás-au caftit pana au crapat. Acum interesant ar fi fost daca imi povestea domnul jurnalist cine a castigat. Pai de ce-mi pasa mie de stirea asta? Parca-s primii care se omoara in inchisoare. Au castigat aia care .. sau aia care…?

Deci nu am aflat nic interesant!

O alta stire pe aceeasi agentie imi comunica ca intr-o alta inchisoare din Papua Noua Guinee au evadat detinutii, iar gardienii au impuscat vreo 17, altii (aproape 60 ramanand in libertate). Tare, domle, pai stiu sigur cine a castigat pentur moment macar!

2 Comments

  1. Bine ca nu te-a ciopartit pe tine!

  2. Gogule, ai o problema! Relax, viata e frumoasa si la Ineu!

Leave a Reply

Required fields are marked *.