Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Zzzt!

| 0 comments

Ma intind ca o pisica care a dormit mult prea mult. Incerc sa adopt atitudinea aceea, stiti voi care, de nepasare. NU-mi pasa de nimic si nu vreau sa ma miste nimic, chiar daca intr-un final va trebui sa-mi ridic gratiosul fund din pat si sa incerc sa ma lupt cu nebunia cotidianului. Ma pregatesc din timp pentru o lupta oarecare ce se va duce, cu siguranta, iarasi in jurul meu.

Cateodata stau si ma gandesc la ce bun toate astea, apoi ridic din umeri si imi spun ca poate are vreun rost pana la urma, chiar daca nu-l gasesc eu pe moment. Inghit in sec, apoi imi mazgalesc usor ochii pentru  un machiaj superficial, poate doar pentru ca lumea sa zica ”Uite, a incercat, dar nu i-a prea reusit!”. Incercarea se pare ca este tot ceea ce conteaza in lumea asta actuala, nicidecum efortul sustinut catre un rezultat ideal.

Un sarpe nesimtit s-a tarat foarte aproape de mine si mi-a varat in suflet o spaima stupida. E mare, verde cu negru si sasaie enervant cu  toate ca este latrat si alungat de catelusul care pare ca nu are nicio performanta.

Hai la treaba! Visezi cat poti si cu ochii deschisi pana la urma!

Miau…

Leave a Reply

Required fields are marked *.