Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Ce inseamna cand visezi tigru?

| 0 comments

Oboseala pare ca mi-a cuprins mintea de ceva timp. Pur si simplu cred ca s-a umplut si a inceput sa dea pe afara absolut orice tine de mine. Nu mai am rabdare cu nimeni. Nu mai vreau sa vorbesc cu nimeni. N-am chef sa gandesc pentru nimeni si nici macar pentru mine. Simt ca totul este in zadar.

Zadarnicia asta… Parca as fi singura care simte asa. Mare branza!

AppleMark

AppleMark

Azi noapte am visat un tigru adult, ascuns sub masa, de care nu-mi era deloc frica. Nu mai stiu exact contextul in care ma aflam, dar imi amintesc doar senzatia pe care am avut-o de curiozitate, de bucurie chiar. Parca ma trezisem cumva in fata unei pisicute si aveam chef sa o gadil sub barbie.

N-am avut timp pana acum sa ma uit sa vad ce spun specialistii legat de acest vis in care apare un tigru, dar ma uit acum. Scrie ca tigrul este asociat cu probleme in cariera. Se pare ca el simbolizeaza fortele brute ale inconstientului, latura mea animalica (aoleu, ce tigroaica mai sunt!), chiar ca-mi controlez cu greu agresivitatea (na-ti-o, Tanto, ca numai agresiva nu mai fusesi!).  Cica sunt agresiva cu altii. Oi fi, pana la urma sa mai fiu si eu altfel!

Posibilitatea ca printre prietenii mei sa existe un dusman este foarte mare care ma va pacali si ma va da de gol. Sa ma dea, n-are de lucru!

Ma mai uit nitel, mai citesc, poate o fi si ceva de bine. Zau ca visul n-o fost chiar ceva sa sperie, ci mai degraba calm, iar starea mea a fost una de bine. Cica mai inseamna potential de lider si de profesor. Na, ce surpriza! Trebuie sa fiu increzatoare in fortele proprii, sa pun piciorul in prag, sa-i influentez pe cei din jur si voi avea parte numai de succes…

Iaca Franț! O fi si asa, pacat insa ca-mi placea atat de tare de tigrul meu din vis, l-as fi luat acasa sa-l mangai si sa-l pupacesc. Imi lipseste pisica mea probabil, ce sa fac? Si-a luat lumea in cap si asta!

Leave a Reply

Required fields are marked *.