Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Vis: Iepuri, vin si George Clooney

| 0 comments

De cateva zile incerc sa simt ceva dincolo de mine. Am o senzatie idioata care nu ma paraseste deloc si mi-am dorit oarecum sa mi-o pot explica pentru ca orice face parte din mine ar trebui sa fie importanta, mai mult sau mai putin desigur, dar conteaza, nu?

Nu am idee de ce de fiecare data ma opresc gratioasa la iesirea din atmosfera a sufletului! Poate pentru ca ma linistesc brusc si pare ca nu mai conteaza nimic pentru mine sau poate pentru ca observ in jur si alte suflete care se opresc si se intorc cumintele inapoi. Probabil au anumite motive.

De dimineata am privit soarele si mi-am zis ca e timpul sa apara primavara. Si era un ger cumplit. Temperaturile pe  minus urlau nervoase si m-am gandit ca sunt doar niste hoate mici care vor sa ma insele. N-am idee de ce, poate pentru ca sunt mana in mana cu iarna, alta bandita!

Ma urmareste un vis stupid. Doi iepuri stau in zapada si ma privesc cu ochisorii lor rotunzi. Pe un copac este prins un afis cu George Clooney care-mi face cu mana, iar pe sosea sta un butoi cu vin care curge si pateaza omatul. Cine naiba viseaza aiurelile astea? Lumea viseaza erotic sau non-erotic, viseaza oameni, intamplari, fapte ce s-au intamplat sau, ma rog, putin actiune cu zombi. Eu visez iepuri, vin si pe Clooney, care, fie vorba intre noi, de cand s-a insurat nu mai inspira nicio femeie in viata.

Cand m-am trezit de dimineata mi-am spus ca ar fi trebuit sa nu ma implic prea tare in vis. Nici macar sa mi-l amintesc vreo secunda, dar, naiba stie de ce, imi aduc aminte fiecare momentel ca si cand era aievea.

Leave a Reply

Required fields are marked *.