Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Spun NU firmei Fan Curier

| 0 comments


Mrr… M-au enervat groaznic indivizii de la ”Fun” Curier. Lipsa profesionalismului, neseriozitatea, imposibilitatea de a duce o conversatie de bun simt, minciunile evidente si prostia dusa la maximum m-au scos din sarite.

Prima faza pe care mi-au facut-o a fost cu un colet pe care il asteptam si care nu mai aparea la usa mea. Nu tu un mesaj cu un text cretin pe care il dau de obicei, dar macar stii ca a sosit, nu un telefon sa vada daca esti acasa. Am stat si am tot asteptat doua saptamani, enervata, ca mai apoi sa primesc un mesaj de la expeditor ca pachetul a fost refuzat. Serios? Cum naiba si cine l-a refuzat din moment ce cu mine nu a vorbit niciun ametit de curier? Plina de nervi si atunci, ca si acum, mi-am muscat buzele si mi-am zis ca se mai intampla, fato, asta-i viata, nu poate fi totul perfect.

Dar deja e a doua oara! Mor de nervi. Ieri ma suna un ametit si-mi zice ca n-are timp domle sa vina pana la mine acasa, dar sa-l astept pana seara, mai tarziu asa, ca si cand zici ca eu trebuia sa tin deschis ca la bar pana la 12 noaptea cand pleaca acasa finu Vasile ca s-a terminat si spirtul medicinal. Dar astept, draga, astept, de zici ca eram Penelopa si el Ulise.

Dar curierul nu a dat niciun semn de viata, nu tu telefon, nu tu mesaj, nu tu nimic. Azi astept iarasi, poate vine. Ma uit in zare de la geam si ma perpelesc de ”dor”, curierul ioc! Pe la 16, sun pe numarul de cu o seara inainte. Raspunde un nene ca el n-a vorbit cu mine, ca el nu stie despre ce pachet e vorba. Ma uit brusc in oglinda si vad o fata rosie si niste ochi negri care sclipesc dracesc, dar ma abtin sa urlu in telefon si sa-i spun cateva cuvinte de dulce imbecilului. Ascult aberatiile lui, promitandu-mi ca ma suna pana diseara sa-mi vireze pachetul. Degeaba! N-a venit nimeni, iar eu tot ca Penelopa am asteptat.

Bun! Maine sun la ei iarasi si voi afla ca trebuie sa ma duc la firma respectiva si sa-mi ridic singura pachetul, dar nu-mi arde. Ma irita la culme. frate, cum dracu, de cand curierii nu-ti mai livreaza acasa pachetele? Nu de aia e firma de curierat rapid?

Leave a Reply

Required fields are marked *.