Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Partea a doua

| 0 comments

Evident ca m-am dus la ei. Au cotrobait inciudati prin spate, au cercetat intens computerul, au cerut nu stiu ce numere… de la mine. M-am uitat la ei ca si cand au aterizat extraterestii direct in buda bunicii si eram gata sa ma infurii pe loc pe toata viata asta idioata, cand am realizat ca nu-mi pasa de fapt. Nu asta e starea de spirit care ne reprezinta pe noi, sleahta asta de romani imbecili? De ce dracu sa ne pese ca unii nu isi fac datoria? De ce sa-i schimbam cu altii, poate mai competenti?

Le-am spus si lor ca nu-mi pasa si sa le stapaneasca sanatosi ca le fac cadou. Parca e prima data. E de fapt a doua oara cand fac asta maimutele astea cu creier de gaina. De ce m-am aprins si de ce ii jignesc? Simplu, pentru ca am devenit la randul meu josnica, nu reusesc sa mai tratez normal cu imbecilii. Fratilor, nu-i mai suport! Iote d-aia! M-am saturat sa le vad fetele peste tot, zambetele raioase atunci cand iti spun razand pe fata ca ti-o trag doar pentru ca le e lene sa munceasca.

Scuza suprema a ajuns…”sunt absolvent de facultate si muncesc pe o masina!”. Asa si? Te tin eu sa nu te faci director de firma sau pilot pe avioane de vanatoare? Ce naiba? Daca ai facultate, atunci demonstreaza ca poti ceva mai mult: adica fa-ti datoria eficient si inteligent, chiar daca nu esti decat un sofer. Fa cu placere ceea ce faci, chiar daca dai la matura, fa-o cu placere si atunci zambetele oamenilor din jurul tau iti vor arata ca esti apreciat.

Mrrr… Zice individul ca mi-l aducea diseara acasa. Asta mi-l tot aduce de 2 seri, a treia era cu noroc sau ce? Si de cand lucreaza astia seara ? Nu se inchid la ora 7? O firma de curierat trebuie sa fie profesionista, corecta, sa fie serioasa, sa stie sa lucreze cu oamenii, sa-si ceara scuze cand greseste si sa se eficientizeze cu trecerea timpului.

Pana la urma din toata afacerea asta eu am iesit in minus, avand in vedere ca nu eram in oras de data aceasta, ci la mare departare, astfel incat am cheltuit destui bani pe benzina pe niste produse pe care, la dracu, le cumparam mai ieftin din oras.

Leave a Reply

Required fields are marked *.