Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Strajerul

| 0 comments

Astazi am un asa chef sa distrug omenirea! Toane de femeie, as zice… Apoi, dupa o pauza binemeritata, as ridica din umeri si as injura cu naduf precum un Moromete de altadata. Din pacate, nu stau prea bine la acest capitol, repertoriul meu de injuraturi find unul cam sarac. Reminiscente ale copilariei cel mai probabil, deoarece traiul alaturi de o mama educatoare prin formatie nu putea fi decat unul sarac in trivialitati.

De ce sa injur, de ce sa distrug? Jur cu mana pe inima ca nu am nici cea mai mica idee. Voua nu vi s-a intamplat niciodata sa urlati la luna, la figurat sau la propriu, dupa curajul fiecaruia? Daca nu se intampla chestii d-astea oricui, atunci am cam sfeclit-o. Probabil necesit vreo internare pe la vreo pensiune d-aia printre brazi, la racoare.

Dar sa presupun ca nu-s singura, ca mai sunt si alti d-astia ca mine, zombi care nu se regasesc sub nicio forma intr-o lume ca cea in care traim noi astazi, atunci ar merge o reuniune de gasca si sa ne consiliem reciproc, poate scapam de camasa de forta, nu de alta!

Ma streseaza fantastic o chestie. Ma irita atat de tare incat imi vine sa zgarii si sa musc precum pisica mea mica si prostuta. Are cineva vreo vina ca-s atat de mediocra? Unde naiba e Lan cand ai nevoie de el?

Leave a Reply

Required fields are marked *.