Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Dacă vrei să-ți salvezi ziua…zombii sunt soluția!

| 1 Comment

O situație iritanta, complet stupidă mi-a cam dat de furcă ieri. Cu toate încercările mele de a depăși evenimentul, inclusiv am vizionat 5 episoade în reluare cu zombi, nu am putut să nu mă întreb ce anume în ființa lor îi determină pe oameni să fie total imbecili. Atât de imbecili încât, nereușind să descifreze o enigmă ce apare brusc în căpșorul lor mititel, de vrăbiuță, încep să creeze un film de proastă calitate, cu niște personaje pe care le pun în ipostaze banale, de un erotism vulgar și atât de scârbos încât nu  numai că mă miră, ci îmi provoacă crize puternice de bilă. serialul-care-a-rupt-toate-top-urile-de-audienta-cum-a-fost-creat-the-walking-dead-showul-momentului-in_9

După ce i-am dat voie lui Rick să-mi arate cât de interesant e creierul unui om, după ce îl zdrobește frumos, în bucățele egale, cu ditamai iataganul, am realizat că Apocalipsa nu este decât o multitudine de finaluri, care mai de care mai complex sau din contră, pe care ni le creem noi, oamenii, în fiecare zi sau săptămână, lună, din viața noastră. Toată noaptea am visat sânge, zombi, creier sleit pe caldarâm, cuțite și săbii, evident pe Daryl ( nu se putea altfel), iar dimineața m-a transformat într-un om mai înțelept, mult mai mintos decât m-aș fi așteptat vreodată. Am dat la o parte tot evenimentul ce-mi stricase dispoziția, am zâmbit frumos lui Glenn care tocmai se pupa de zor cu Maggie, și-am închis serialul. Viața, cu dureri, cu greutăți, cu bucurii, cu vise frumoase, ne-o creem singuri, nimeni nu are putere asupra creierului nostru decât noi înșine.

Soarele și luna, stelele, tot Universul s-au calmat brusc, am zâmbit și am ridicat buretele ud cu care am șters tabla minții. Cât de mult poate însemna un zombi în viața unui om!

One Comment

  1. Datele date vorbesc de la sine. Multumim

Leave a Reply

Required fields are marked *.