Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Ce înseamnă când visezi șerpi?

| 0 comments

Azi noapte, agitație mare,  de altfel se și spune că noaptea-i mare, mulți nebuni pe ea. Nu prea m-am bucurat de vreo odihnă ca la carte, din contră, am tot visat de zici că mă străduiam cumva să scriu vreun roman și aveam nevoie de experiențe inedite.

Visai șerpi, mulți, verzi, încovrigați, lungiți la soare, cu gurile deschise și limbile sâsâind înfricoșător. M-am tot învârtit în pat, nu reușeam sub nicio formă să scap de lighioanele ce se încăpățânau să-mi provoace cele mai groaznice frisoane.

M-am trezit într-o stare greu de reprodus în cuvinte, dar care și-a pus amprenta puternic asupra mea și voi continua sub imperiul acesteia probabil întreaga zi. Evident că mi-e frică de șerpi, nu avem toți o astfel de fobie ancestrală? În ce mă privește, consider că cei care nu o au, cumva nu-s pământeni, probabil rătăciți de pe tărâmuri extraterestre. Dar, eu, demnă urmașă a primordialilor Adam și Eva, am dezvoltat din fragedă pruncie o fobie de aceste ”animăluțe” înspăimântătoare.Ahaetulla-mycterizans

Pentru că sunt speriată ca de bombele germane ce cădeau asupra Poloniei, am tras o fuguță prin taica Google cu scopul clar de a afla ce înseamnă când visezi șerpi. Și ce am aflat? Păi, ar putea să-mi atragă atenția că am o temere de care nu reușesc să scap în viața reală, dar poate simboliza și o trădare, o amenințare ascunsă chiar.  Un dușman! Dar eu n-am dușmani. ”Toată lumea are, dragă, fie că știi, fie că nu, toată lumea are ciudă pe toată lumea!” Astea-s cuvintele unei bune amice destul de dezamăgită de oamenii din jurul ei.  În afară de aceste aspecte, șarpele din vis poate reprezenta și o tentație sexuală sau niște gânduri reprimate, o persoană din preajma mea care este malefică și care îmi suge energia pozitivă. Unii spun că dacă visezi mai mulți șerpi se anunță o nenorocire la orizont, dar pentru că erau de culoare verde semnificația ar fi că dețin o energie mentală foarte puternică.

Interesante aspectele și dacă ai timp să citești tot felul de articole care mai de care pline de informații, e posibil să scapi de anumite temeri, care pe parcursul zilei ar putea să-ți marcheze atât de mult existența, încât să-ți îndrepte atenția de la treburile cotidiene. Un vis urât mi-a stricat ziua de foarte multe ori, așa că voi continua să citesc astfel de semnificații, care pot răspunde nevoii de a te simți în siguranță.

Leave a Reply

Required fields are marked *.