Profeta

din Lumea de dincolo de vise

header_2016

SuperBlog Spring 2016

| 0 comments

A sosit și primăvara, mult dorită, mult visată în toate lunile urâte de iarnă. Flori, zâmbete, bucurie și parfum de Spring Superblog 2016 se simțeau parcă în aerul din jurul meu, așa că am tras cu ochiul să văd ce probe noi așteaptă pe bloggerii  care au chef de o nouă aventură de primăvară.

De ce să nu particip? Am ridicat amuzată din umeri. Evident că sunt o grămadă de oameni cu adevărat talent la scris, bloggeri cu experiență, care au un cuvânt greu de spus în ”ale scrisului”, dar competiția mereu mi-a plăcut, m-a impulsionat să arăt că exist și eu în blogosferă, astfel încât mă raliez lor și spun: ”Haideți să câștigăm premii la Spring Superblog 2016!”

– premii cash pentru primii trei finalişti, în ordinea punctajelor totale obţinute în competiţie, astfel:

                                      1. Locul 1 – 2000 lei (RON)
                                      2. Locul 2 – 1000 lei
                                      3. Locul 3 – 500 lei
Premii tentante, nu-i așa? Câți dintre voi, cititorii mei posesori de blog, sunteți interesați de ele? Sunt sigură că mulți și-ar dori acești bănuți, la fel ca și premiile în vouchere sau produse care însoțesc campaniile individuale. Dacă doriți mai multe informații, vă invit să citiți regulamentul și să vă puneți la punct o strategie bună de câștig.
Baftă la scris și gânduri pozitive vă doresc tuturor!

Leave a Reply

Required fields are marked *.