Profeta

din Lumea de dincolo de vise

austin_scaun_green_big

Coletto protejează bebelușii noștri

| 0 comments

Multă vreme, cam până la vreo 30 de ani, am stat pe margine observând cu câte probleme se confruntă tinerii părinți. Uneori am observat tăcut, alteori m-am distrat, recunosc, cât de ignoranți și speriați pot fi atunci când vine vorba de siguranța celui mic. Mai demult, o mămică vorbea în parc despre o întâmplare prin care trecuse imediat ce născuse. Avea nevoie să plece din maternitate cu bebe și soțul nu vroia sub nicio formă să cumpere scaun auto pentru că era extrem de scump și nu i se părea lui cine știe ce șmecherie. Pe atunci se pare că scaunul auto pentru bebe era considerat un moft, o fiță, astăzi însă e obligatoriu.
Acum sunt proaspăt tătic al unui bebeluș extrem de vioi de 4 kilograme la naștere, iar subiectul ”copiii și siguranța lor înainte de toate” nu mi se mai pare deloc hilar, din contră, e un aspect care a ajuns să mă macine pe zi ce trece. așa că nu am așteptat ca nevastă-mea să nască, din timp m-am apucat să cumpăr totul pentru a fi pregătit: căruțul pentru bebe, echipat cu tot felul de dispozitive, de zici că acum își ia zborul devenind navă spațială a vreunui program NASA, scaunul auto pentru protecția celui mic indiferent de moment sau eveniment, camerele video amplasate în cameră pentru o verificare la orice oră, i-am luat chiar și cotierele pentru role (de la 4 săptămâni!), atât de prevăzător am fost, plus multe alte dispozitive și aparaturi menite să ne liniștească și să-i ofere celui mic siguranța.
Mi-am adus aminte de mămica din parc, de nervozitatea soțului ei care nu vedea rostul unei astfel de cumpărături. Scaunul auto mi se pare că ar trebui pus pe primul loc în materie de siguranță, cel puțin pentru noi care șofăm non-stop, ne deplasăm cu mașina pentru că am ales ca cel mic să trăiască în mediul rural, la casă, să asculte păsări cântând, să vadă ce e calul sau vaca live și nu din poze, să simtă miros de fân proaspăt cosit, gustul  iaurtului sau untului de țară, toate bunătățile ce au modelat atât de mulți oameni sănătoși, dornici de muncă și de viață. Tot ce e mai bun pentru copilul tău, nu-i asta deviza noastră, a părinților?
Revenind la scaunul auto, vreau să vă spun că îl recomand și pentru că e o probabilitate de 100% să primești o amendă mare dacă nu pui copilul în el când te deplasezi cu autovehiculul. Deci nu e de joacă, siguranța pe primul loc, altfel amenda te va ustura când o achiți!
Dar vreau să vă vorbesc și despre alte beneficii pe care cei mici și, desigur, părinții le au la achiziționarea acestui produs.

Pentru părinți recomand scaunele Coletto, le găsești pentru orice greutate dorești în funcție de cel mic, la un preț accesibil oricărui buzunar, iar calitatea și siguranța sunt 100% garantate indiferent ce produs alegi de la ei. Mie îmi place și pentru că am reușit să-l montez singur, desigur cu fața către direcția de mers ar fi trebuit, dar eu am cumpărat unul special pentru bebeluși care e montat cu spatele la direcția de mers ( atenție la instrucțiuni, la vârsta copilului, la greutate!), ador culoarea lui pentru că se pupă extrem de bine cu tapițeria mașinii, iar designul este modern și sport. Perfect pentru mașina mea!
Pentru cei mici le recomand din alte motive, și anume: centurile au sistem de prindere în 5 puncte, scaunul este foarte stabil, spătarul are 4 poziții de reglare, materialul din care este confecționat scaunul auto e detașabil și poate fi spălat cu ușurință. Eu am cumpărat COLETTO – SCAUN AUTO PENTRU CARUCIORUL AUSTIN GREEN pentru că bebe are până în zece kilograme. Are următoarele caracteristici care-l recomandă ca fiind perfect pentru cei mici:
– pernuta-reductor pentru nou-nascuti;
– maner pentru transport;
– ofera protectie sporita in cazul unui impact;
– dispune de centura de prindere in 5 puncte;
– prevazut cu copertina pentru soare;
– forma anatomica ce ofera un confort sporit;
– se monteaza cu centura masinii cu prindere in 3 puncte, pe locul din fata sau din spate;
– tapiterie detasabila ce se poate spala in masina de spalat.
– greutate 3.5 kg
Pentru proaspeții părinți, recomand aceste scaune auto copii de la Coletto ca fiind tot ceea ce îi trebuie unui părinte pentru siguranța celui mic atunci când este transportat cu mașina.

Leave a Reply

Required fields are marked *.