Profeta

din Lumea de dincolo de vise

lenjerie-cu-6-piese-din-bumbac-100-pentru-pat-de-2-persoane-fabricata-la-pucioasa-cod-br112-produs-original-3385-480x360

Un dormitor mereu altfel – CumparaMisim.ro

| 0 comments

Dormitorul este locul care ne învăluie de fiecare dată cu magia clipelor de relaxare după o zi obositoare la birou, gata pentru a ne reîncărca până dimineața acele mici baterii atât de necesare pentru o bună funcționare de a doua zi, dar și locul unor clipe de pasiune, de iubire.
Așa că trebuie să acordăm un interes sporit decorării acestei camere, iar cea mai frumoasă parte a acestei misiuni devine alegerea unei lenjerii de pat potrivite personalității noastre, care să ne răsfețe pielea pe tot parcursul nopții. Într-un scurt timp, camera devine un alt loc, fără să chemi zugravul, fără să schimbi mobila sau electronicele, nu credeți?
Cele mai bune produse pentru pat consider că sunt cele confecționate la Pucioasa, în România, un oraș cu prestigiu în crearea lor încă din 1992.

CumparaMisim.ro este un magazin online unde se pot găsi aceste frumuseți autohtone. Eu am primit una cadou de la o amică, și din acel moment, oricând am simțit nevoia de a aduce o schimbare în decorul dormitorul meu, am comandat calitatea cu eticheta ”Produs în România” de pe rafturile acestui site. Lenjeria de pat a sosit ambalată într-o cutie foarte elegantă, care la rândul ei era introdusă într-un ambalaj pentru cadouri. Am avut impresia că sunt vreo bogătașă și am comandat de la nu știu ce firmă din Milano, atât de aristocratic mi-a părut ambalajul acela. Pentru mine, a fost un mare plus, impactul vizual fiind satisfăcut 100%.    Mi-am spus încântată: ”Deosebit cadou!”. Materialul  mi-a plăcut la atingere. Moale cum nu mai simțisem până atunci. Recunosc că până în acel moment nu cunoscusem bumbacul satinat, rufăria mea de pat, așa cum se spune prin partea locului, era confecționată, mai ales, dintr-un material grosolan, care de cele mai multe ori înțepa la atingere dacă nu te înarmai cu o pijama cât se poate de solidă.
Cadoul meu avea un imprimeu geometric, cu puțin roz pastelat, câteva pete de verde brotăcel, un cafeniu parcă scos din ceașca cu ciocolată caldă, iar albul clar, pur, contura decorul întregului ansamblu. Ce surpriză am avut când am constatat că nu a ieșit vreo culoare la spălat, că nu s-a îmbinat rozul cu albul sau că verdele n-a devenit maro! Evident că am respectat instrucțiunile de folosire, la câte grade pot spăla articolul, dacă se folosesc sau nu înălbitori, la ce temperatură îl pot călca etc.

Dau câte o raită prin acest magazin de câte ori am ocazia. Îmi place tare mult să schimb atmosfera din camera de somn. Într-o seară iubesc apele cristaline ce se scurg printre stânci ascuțite, în altă seară iubesc trandafirii romantici și levănțica relaxantă, leii din savana africană sau lanul de floarea-soarelui ce te îmbie la veri calde și parfum de aventură. Imprimeul unui astfel de produs pentru pat transformă locul într-o lume diferită, iar dormitorul devine ceea ce-ți dorești: pasiune, adrenalină, relaxare, mister.
Pentru că sunt sigură că și voi gândiți la fel, vă invit să faceți cunoștință cu magia acestui magazin online care aduce în casele tuturor clienților calitatea ireproșabilă a produselor românești,  livrare rapidă, transport gratuit pentru comenzile ce depășesc 400 lei, posibilitate de retur conform legilor în vigoare, plata ramburs și plata securizată cu cardul.  Accesibile tuturor și demne de băgat în seamă sunt categoriile ”Lichidare de stoc” și ”Oferta 1+1 gratis”, unde poți găsi la prețuri extrem de avantajoase produse, pe care doar apăsând butonul ”Adaugă în coș” și introducând datele personale pentru livrare, le primești la tine acasă.
Câteva sfaturi înainte să cumpărați un astfel de produs: verifică dimensiunile patului tău, e important să nu fie vreo diferență notabilă, prețul trebuie să fie potrivit, dar nu uita să nu te zgârcești pentru că sub nicio formă nu vei găsi o calitate foarte mare la un preț banal, imprimeul să fie în ton cu atmosfera sau decorul dormitorului, iar dacă vrei să faci un cadou reușit unei persoane la care ții, șefului sau vreunei colege, cu acest articol vei da lovitura.

Leave a Reply

Required fields are marked *.