Profeta

din Lumea de dincolo de vise

buchet_de_trandafiri_rosii_2

Fetele mele, florile mele

| 0 comments

În fiecare an, când se apropie primăvara, mă gândesc de unde să cumpăr micile plăceri parfumate ale fetelor ce mă înconjoară la tot pasul fie acasă sau la serviciu. De ce  mă tot gândesc de parcă ar fi dispărut cumva florăriile din orașul meu natal? În primul rând, pentru că am nevoie de flori proaspete, la prețuri corecte, în al doilea rând vreau să surprind cu buchete deosebite, de lux, diferite, dar mai vreau și să le comand online, să nu mă deplasez prin orașul aglomerat în acele zile și să pierd timp prețios cutreierând la pas piețele locale.

Primăvara vine cu Flori De Lux pentru fetele mele dragi. Am 4 fete acasă, toate superbe, de vârste diferite, zglobii, drăgălașe, încântătoare. Lili este trandafirașul meu drag, un copil cuminte de 8 ani, care poartă rochiță de prințesă și coroniță pe cap, iar bucuria cea mai mare este să primească, indiferent de ocazie, lăcrămioare și narcise. Adoră parfumul lor și cuprinde buchetele în pumnișorii ei mici, sorbind parcă, precum o albinuță, nectarul  aromat din cupele mici ale minunilor naturii. 
O floare minunată, pe care am întâlnit-o absolut întâmplător, la o expoziție de crizanteme lansată de Grădina Botanică din Iași, și pe care am cules-o și am adus-o acasă, este Andreea, soția mea mult iubită, o crăiasă cu ochi albaștri ca un cer senin de vară, cu plete brune și mâini mici, subțiri și lungi, cu glas cristalin ca o apă de munte. Buchetul ei de nuntă a fost creat de Flori De Lux, o florarie online care a răspuns pe dată nevoilor ei de mireasă stresată ca nu cumva freziile să lipsească din buchetul ei spectaculos. Am grijă ca de Sfântul Valentin să primească  mereu un buchet de frezii mov, mereu același buchet. Crăiasa mea spune că iubește amintirea buchetului ei de mireasă, iar faptul că-l are în fiecare an în casă îi reamintește câtă emoție, fericire a trăit atunci și dorește să o retrăiască iar și iar, ca într-o poveste. Lăcrimează elegant, buzele roșii i se strâng ușor, un rid mic de expresie îi apare între sprâncene, apoi sare de gâtul meu șoptindu-mi un simplu ”Te iubesc!”.  Câtă fericire poate aduce cu el un buchet de flori! Mama și bunica, celelalte două fete ale mele, cum îmi place să le alint, sunt și ele încântate de magia florilor, primesc cu emoție cutiile de trandafiri și micile bijuterii ( bunica, o franțuzoaică undercover, cum îi mai spun, mereu a fost extrem de cochetă și țopăie precum Lili când primește un mic ineluș sau vreun colier, cercei sau brățări).

 Când le văd atât de încântate, realizez că florile mi-au înconjurat viața cu prospețime, bucurie, cu veselie, dragoste și gânduri pozitive. Din acest motiv eu aleg mereu FlorideLux.ro, indiferent de prilej sau de evenimentul la care merg. Numele florăriei arată exact ce produs vei primi în urma comenzii lansate. Eu am dat comandă și sâmbăta, au mereu deschis și pentru provincie, iar pentru bucureșteni chiar și duminică se poate face comandă de flori. Cardul online mă ajută să plătesc de cele mai multe ori, dar am făcut-o și direct la curier, atunci când trimit flori fetelor mele dragi. Felicitări haioase, cu tâlc, pretențioase, elegante, de tot felul, pot însoți  buchetele comandate. Pentru că sunt un client fidel, mi-am făcut și un card prin care beneficiez de 20 % discount la fiecare comandă în această florarie online. Cu atâtea fete în casă, cu o mulțime de zile de naștere, de evenimente speciale din viața noastră, cu atâtea colege la birou ( 8 fete frumoase și elegante) este absolut obligatoriu să am alături de mine un partener sau mai bine zis o echipă, și anume Flori De Lux.

Lili se învârte pe lângă mine, chiar în momentul în care scriu, și mă tot bate la cap:”Spune tată, spune că au și plușuli, o glămadă de plușuli!”. Râd și o sărut pe mica mea floare de crin, iar vouă vă zic că dacă doriți să trimiteți buchetul de flori împreună cu un mic cadou, florăria ”mea” online vă pune la dispoziție o mulțime de astfel de articole și nu numai. Cercetați rafturile și găsiți mici bucurii pentru fiecare indiferent de vârstă!
Și, pentru că știu că una dintre prietenele noastre bune se va mărita în acest an, vreau să îi comunic, ca un pont de primă mână că buchete de mireasa la moda in 2016 găsește chiar aici! 
FlorideLux.ro pentru mirese, nașe, fete și fetițe, femei, pentru zile onomastice, ziua îndrăgostiților, 1 și 8 martie și tot felul de alte ocazii din viața unui om.

Leave a Reply

Required fields are marked *.