Profeta

din Lumea de dincolo de vise

buchet_de_nunta

Cu FlorideLux se face primăvară, chiar și iarna!

| 0 comments

De abia aștept primăvara, atunci când florile mă înconjoară la tot pasul, când zambilele și ghioceii se vând la colțul străzii de femeile de la țară, când lalelele își ițesc cupele aristocratice parcă gata să te îmbie să sorbi o licoare magică din ele sau când maiestuoasele narcise te învăluie cu un parfum amețitor! Nimic nu se compară cu natura care explodează la tot pasul prin culorile vii ale fetelor ei de suflet, florile. Iar eu iubesc atât de mult florile, încât mor de plăcere atunci când primesc micile minuni. Cel mai mult iubesc ziua de Sfântul Valentin pentru că sunt răsfățată cu florile preferate, trandafirii roșii, dar nu pot să uit nici mult așteptata zi de naștere, atunci când camera devine plină de flori parfumate, comandate de iubitul meu soț de la o florarie online cu livrare la domiciliu pe care o considerăm prietena noastră dragă, anume FlorideLux.ro.

O recomand tuturor din mai multe motive, cele mai multe dintre ele sunt motive practice, dar nu pot să uit nici de partea sentimentală, pentru că FlorideLux este cea care a fost alături de noi doi la nunta mult visată. Nunta a avut loc într-o zi de ianuarie, plină de fulgi de nea, de blănițe moi și de adorabilele mele frezii fără de care nu aș fi conceput o nuntă perfectă. Trandafirii roșii ca focul au devenit actorii cu rolul de a încânta în aranjamentele florale deosebite, aflate pe mesele nuntașilor, dar și în buchetul nașei sau în florile pentru lumânări. De asemenea, am avut un buchet de mireasa la moda, extrem de spumos și arătos. Cale albe, de o puritate desăvârșită,  au fost frumos înconjurate de mici trandafirași sângerii, totul legat artistic cu o panglică verde, moale precum o mătase chinezească. Chiar și aranjamentele pentru mașini au fost create cu succes de FlorideLux, respectând întocmai ceea ce ne dorisem. Roșu și alb, trandafiri, frezii și cale, cu mici stropi de verde au încântat privirile participanților la marele eveniment.
Celelalte motive, exceptându-l pe cel ce are în prim plan o recunoștință veșnică pe care le-o port pentru că nunta fără FlorideLux nu ar fi fost perfectă, vă vor determina ca de Sfântul Valentin să faceți cadou buchetele de flori ce vor scoate din anonimat și cel mai timid dintre îndrăgostiți. Mai ales pentru că, în acest an, există oferte extrem de tentante cu ocazia acestei sărbători a îndrăgostiților, dar și a minunatelor sărbători din luna martie, luna cadourilor. 
Noua colecție de la FlorideLux vine cu prețuri foarte avantajoase, cutii cu flori de la doar 99 de lei, de Ziua Îndrăgostiților, iar pentru 1-8 Martie există prețuri de la 39 de lei, prețuri care aduc zâmbete (scopul principal al firmei) nu numai pe fețele doamnelor, dar și pe cele ale domnilor ce nu doresc sau nu au un buget foarte mare  pe care să-l aloce acestor zile. Important e gestul, nu-i așa? Iar FlorideLux.ro este pentru buzunarul oricui.
Buchete romantice,  trandafiri și ciocolată, flori și ursuleți de pluș, inimi de flori, cadouri de Sf. Valentin, felicitări, dar și gesturi grandioase, totul este bine pus la punct și gândit să satisfacă orice pretenție. Un ajutor important creat pentru clienți este cardul de fidelitate, valabil în mediul online, dar și cel offline, care îți aduce un discount de 20% la comanda ta. Îmi place serviciul pentru că acest card este nelimitat, pot comanda de câte ori doresc, beneficiind de această reducere considerabilă. Recomand cardul pentru că există anumite beneficii în afară de discount: prioritate la procesarea comenzilor, cadouri periodice din partea florăriei, acces în premieră la colecțiile noi, prioritate la livrare.
Florăria online este foarte bine organizată pe categorii, ceea ce îți dă posibilitatea de a găsi în timp scurt, fără să te ”pierzi printre rafturi” exact ceea ce îți dorești să cumperi, iar diversitatea poate fi bine surprinsă în colecțiile lor florale. O mulțime de coșulețe, de buchete sau aranjamente bine dichisite, gata de a fi oferite în funcție de orice eveniment pe care ți-l dorești, fie el unul vesel sau poate unul mai puțin vesel, stau mărturie muncii unei echipe de florari pentru care satisfacerea dorințelor clientului este cel mai important lucru.
Mi-a plăcut mult și recomand din toată inima secțiunea cadouri, unde de cele mai multe ori stau și mă tot gândesc și răzgândesc, deoarece sunt atât de multe lucruri interesante pe care le-aș putea dărui celor dragi sau colegilor de la birou împreuna cu buchetul de flori, încât uneori revin doar să privesc noutățile și să-mi calculez în minte ce se va potrivi următorului eveniment la care voi lua parte. Un buchet de frezii pe care l-am cumpărat pentru ziua surorii mele a fost însoțit de o cutie muzicală cu turtă dulce. Mi s-a părut extrem de potrivit, un gest care a împlinit parcă buchetul de flori pe care i l-am trimis și care a surprins-o. Am atașat poza mai jos, este un cadou diferit și foarte plăcut, vă asigur! Dacă sunteți interesați de un mic cadou atașat buchetului de flori, această florărie vă aduce posibilitatea de a avea totul la îndemână: flori și încă ceva, fie un vin de calitate, un set pentru relaxare, ciocolată, statuete decorative, ceasuri, plușuri, coșuri cadou, cosmetice, seturi de manichiură, căni și multe alte obiecte interesante, care pot surprinde cu brio pe oricine, fie domn sau doamnă.
Ai nevoie de plante decorative pentru casa ta? Sunt sigură că da, cui nu-i place să fie înconjurată de verdele plin de prospețime? FlorideLux oferă o gamă variată de astfel de plante, orice gospodină care vrea să-și dichisească casă pentru primăvara ce sosește curând, nu poate rata această secțiune de unde poate achiziționa un bonsai, un philodendron, yuca sau o orhidee în vază. Recomand orhideele mai ales, arată splendid în ferestre, par niște prințese în vitrină. Eu le ador, așa că nu există sezon în care să nu cumpăr măcar una. 
Livrarea e gratuită oriunde în România, asta-mi place tare mult, nu te costă absolut nimic, indiferent unde trimiți buchetul de flori, la Satu-Mare sau la București, la Buzău sau la Timișoara. În plus, primești o felicitare cadou unde poți să te exprimi liber, dar și un plic de hrană pentru flori (ceva nou față de alte florării, cel puțin eu nu am mai întâlnit vreuna care să ofere acest lucru), iar dacă nu-ți convine ceva, ești nemulțumit, primești banii înapoi. Simplu, nu? Îmi place acest aspect, ceea ce recomandă această florărie ca fiind una de încredere, pur și simplu te poți baza că ceea ce primești este exact ce vezi în poză, că florile sunt proaspete.
Pentru orice eveniment din viața mea, FlorideLux este pregătită cu tot ceea ce e mai bun. Un bun partener în viața noastră de familie, așa pot caracteriza această florărie online. Din motivele enumerate mai sus v-o recomand și vouă, pentru că prietenii mei sunt și prietenii voștri!
Primăvara sosește mai devreme cu FlorideLux.ro.

Leave a Reply

Required fields are marked *.