Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Logo-StarShinerS-200x120-nou

Așa da! …StarShiners…

| 0 comments

Ador hainele. Cine mă cunoaște deja știe că-s disperată să am tot felul de articole vestimentare, unele fistichii pe care nu ajung să le port niciodată, altele pe care le îndrăgesc atât de mult, încât aproape că le rup de atâta purtat.

Zilele trecute am primit un voucher de 400 de lei de la StarShiners, un magazin online din care nu am mai făcut shopping până acum, dar care m-a surprins într-un mod cât se poate de plăcut prin câteva articole extrem de reușite, calitative, aspectuoase, spumoase, extraordinare și o pot ține așa mult și bine, pentru că adjectivele nu-s suficiente pentru a exprima cât de satisfăcută am fost în momentul în care am primit astăzi coletul de la ei. 
Știu că am mai avut de-a face cu o grămadă de alte magazine cu acest specific, unele mi-au tras câteva țepe, altele mi-au primit returul fără supărare, altele au făcut față cu brio cerințelor mele, dar StarShiners, pur și simplu, m-a făcut să exclam la vederea produselor: ”Wow!
Așa da! Produsele sunt exact ce se vede în fotografiile de pe site sau chiar mai frumoase, dacă se poate spune așa. Împachetate frumos, livrate la timp și fără niciun fel de imperfecțiune, așa că țin să le mulțumesc pentru efortul depus și pentru că au reușit să mă facă să devin clienta lor fidelă.

Leave a Reply

Required fields are marked *.