Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-just4girls

Parfum de iubire de Sf. Valentin

| 0 comments

Vine iarăși Sfântul Valentin, Ziua îndrăgostiților de pe tot mapamondul, așa că mă pregătesc intens să sărbătoresc această zi a iubirii cu tot ce înseamnă romantism. Nu fac parte din rândul celor care spun că această dată este una importată de la americani și că e inutilă. Poate fi adusă și de pe Marte, atâta timp cât 14 februarie răspândește pretutindeni petale de trandafiri, sărutări dulci și  timp de calitate petrecut cu persoana iubită, totul este perfect, cel puțin pentru mine. Ce poate fi mai frumos decât un ocean de trandafiri roșii, o mare de sărutări fierbinți, lenjerii sexy roșii sau albe, inimioare de ciocolată?

 În minte mi s-au derulat  multe planuri care să surprindă frumos pe unicul și inegalabilul El, cel care îmi înfrumusețează viața și mă face fericită în fiecare clipă a existenței mele, în așa fel încât nu pot regreta nici măcar un minut petrecut alături de el, din clipa în care l-am cunoscut ( Te iubesc mult, iubiriciule!). O grămadă de variante romantice ( În toate eram o adevărată apariție în lenjeria mea sexy) a încăput pe hârtie și scenografia am pus-o la punct cu minuțiozitate, doar că m-am dezumflat rapid. Una dintre ele spunea că trebuie să fac o rezervare la un hotel din Sinaia, doar că pe 14 februarie nu se poate să plecăm din oraș sub nicio formă, amândoi vom avea zi de muncă. Apoi a venit la rând o plajă cu nisip fierbinte, pe care am fi  stat tolăniți și am fi sorbit dintr-un cockteil uitându-ne suav unul în ochii celuilalt, iar păsărelele ar fi ciripit concerte adevărate. O scenă de sport extrem ne așeza în vârful unui munte, iar noi legați de picioare zbieram cât ne iubim sărind cu picioarele legate în ditamai prăpastia. Am râs amuzată de idei, chiar mi-l imaginam cum urlă de frică, deoarece are fobie de înălțime și sub nicio formă nu l-aș fi determinat să facă un astfel de sport extrem.
În cele din urmă rațiunea a învins, m-am gândit că cea mai frumoasă zi a îndrăgostiților (impropriu spus ”zi”, deoarece 8 h cel puțin le vom petrece la serviciu) ar fi o ieșire la restaurantul mexican din colț, unde muzica este antrenantă, mâncare ”hot”, iar sângele este pus în mișcare de faimoasa lor tequila. Un mic cadou pentru noi doi, o relaxare binevenită, urma să fie reprezentat printr-o Lenjerie intima cumpărată de la un magazin de profil cu o varietate mare de astfel de produse, care scot din impas orice cuplu indiferent de problemele pe care le-ar avea. Nu e cazul nostru, nu avem probleme conjugale, dar iubitul adoră lenjeriile sexy, senzualitatea lor este inegalabilă, completează de fiecare dată când un astfel de articol este cumpărat de mine și pus în valoare de trupul meu ușor plinuț, dar ”încă cel mai frumos corp pe care l-am văzut în viața mea”, spune El. Râd, dar mereu ține să mă asigure de acest aspect.

Ceea ce mi-a atras atenția de această dată este o Lenjerie Valentine’s Day, de care m-am îndrăgostit iremediabil și pe care v-o arăt și vouă în fotografie. De ce o ador? Pentru că e spumoasă ca o șampanie, voalul dându-i o senzație de valuri de mare, pentru că e atât de moale la atingere, atât de catifelată, încât nu ai mai dori să-i dai drumul din mână, pentru că e ”tânără”, proaspătă, elegantă, cu parfum de iubire brodată, pentru că mă reprezintă! Din toate aceste motive, plus altele care nu-mi vin acum în minte, știu că această Lenjerie sexy va fi atuul meu în noaptea de Sfântul Valentin, așa că intenționez s-o cumpăr.  Adevărul e că de fiecare dată când doresc să-l surprind fac această alegere, știu că-i place și că va fi încântat, așa că de ce să nu-i ofer ceea ce îl bucură? Această lenjerie este de culoare roșie, o culoare ce semnifică foc, dragoste nebună, artificii, plăcere, toate aceste condimente care puse împreună fac o noapte  de neuitat și o viață în doi perfectă.
Pe site puteți găsi și alte lenjerii, care mai de care mai frumoase, mai seducătoare, mai sexy, obraznice sau clasice, cochete sau sălbatice, pe gustul oricărei femei, fie ea cea mai pretențioasă, sau pe gustul unui bărbat care vrea să facă un frumos cadou iubitei.
Fetelor, ce planuri aveți pentru Ziua îndrăgostiților? Unde sărbătoriți și mai ales ce cadou îi faceți soțului, prietenului, iubitului?  V-ați gândit vreuna la un astfel de articol de lenjerie intimă? Sunt curioasă să știu părerile voastre și vă urez încă de pe acum Happy Valentine’s Day!

Leave a Reply

Required fields are marked *.