Profeta

din Lumea de dincolo de vise

an_nou_fericit_la_multi_ani_2016_sampanie_78641800

La muți ani și hai la somn!

| 1 Comment

Iote că trecu și anul , veni altul, mult mai bogat după cum zic unii, tare sărăcăcios după spusele altora! Nu mi-am făcut bilanțul pe anul trecut. Pentru prima dată nu mi-a păsat ce-am făcut bun sau rău, n-am tras linii, n-am urât pe nimeni, așa că n-am avut cui să cer iertare. Am băut niște șampanie și m-am culcat cu o durere de spate de zici că luptasem la Plevna cu Osman și mă caftise omul doar pe umărul drept.
E drept că uneori mă întreb de ce nu mă mișc nicăieri în noaptea dintre ani. De ce prefer să stau acasă? M-am gândit și am ajuns la concluzia că sunt extrem de comodă și caut o grămadă de motive pentru care să nu părăsesc reședința. Numai că primii reproșuri, că acolo nu vreau să merg, că dincolo nu vreau, că sunt împotriva oricui respiră în preajma mea mai aproape de 1 km. Adică sunt un fel de anti tot și toate.
Domle, nu pot să nu recunosc că așa e! Dacă vreau să-mi cumpăr ceva, caut bani oriunde. Îmi iau 4 rochii pe care nu le îmbrac aproape nicăieri, dar sunt extrem de elegante, îmi iau genți, plicuri, pandantive și brățări, dar nu mă pune să plec cu mașina nicăieri, te rog frumos! N-am idee de ce am obosit să mai merg la drumuri lungi. Bătrânețea, maică! Cum ar zice o amică. Dar dacă pune vreunul muzică la el acasă și mă apuc să dansez, îi rup masa sub tocuri.
Iote, asta sunt! Antipatică, nesuferită, obositoare, plictisitoare, plângăcioasă, extrem de mofturoasă, dar probabil asta îl determină pe el să nu plece în lume! :))) Oare de ce bărbaților le plac fetele care nu se oferă ușor?  N-ar trebui să se plictisească așteptând? Eu m-aș plictisi. Eu mă plictisesc extrem de repede, dacă nu există ceva care să mă mobilizeze, ceva spontan, să fiu luată pe sus de eveniment, atunci rămân în pătuțul meu, trag plăpumioara mai bine și sforăi cât pot, chiar și 14 ore pe zi. Deci are dreptate!
Dar, uite, anul acesta îi fac și eu o promisiune de care mă voi ține! Oriunde se va ivi vreo petrecere sau vreo plecare, fie ea și la capătul pământului, promit s-o onorez. Chiar merită efortul meu! :)))) Auzi, cică eu sunt vinovată că nu vreau să merg nicăieri! Dar recunosc, găsesc orice motiv de fiecare dată să nu ies din casă. Oare ce-am?
Apropo, știți ce mișto e să petreci revelionul cu o durere de spate groaznică? Deci să ne mai gândim încă o dată  când spunem că ne doare-n spate!
Hei, tu! La mulți ani și ție, cu fericire, iubire, bucurii și gânduri bune! Nu mă uita că exist, chiar dacă sunt rea cum zici, chiar dacă mă joc și râd, chiar dacă devin malefică și lovesc. Până la urmă eu sunt VIAȚA și sunt reală 100%. Încheiam în japoneză, dar uitai cum se zice, nu țin minte prea multe din păcate!

One Comment

Leave a Reply

Required fields are marked *.