Profeta

din Lumea de dincolo de vise

c55c3d5e-ced7-47b4-baf6-b28c3076f913-1

Surpriza de Moș Crăciun

| 0 comments

Brandul Coolpad este nou sosit pe piața telefoanelor mobile din România, iar eu l-am găsit absolut întâmplător. Mi-a atras atenția de la prima vedere pentru că îmi oferă posibilitatea de a face un cadou mult dorit unei persoane speciale mie beneficiind de tehnologie de ultimă oră la un preț foarte avantajos.
În apropierea sărbătorilor de iarnă sunt mereu preocupată de găsirea celor mai atractive sau mai surprinzătoare cadouri, pe care Moșul generos trebuie să le facă obligatoriu celor dragi mie. Intru în priză imediat ce trece 1 decembrie, tremur de nerăbdare să vină momentul acela când se desfac cadourile. Ador expresiile de fericire!
Sărbătorile de iarnă sunt speciale în viața fiecăruia dintre noi, iar prietenul meu este luat în vizor de Moșul darnic, chiar anul acesta, cu  smartphone-ul Coolpad Porto  pe care l-am achiziționat recent din magazinul Media Galaxy. Dacă este vreunul dintre voi interesant de acest smartphone, îl puteți găsi și în magazinul Extreme Digital.
Chiar se merită cumpărat, de aceea profit de ocazie pentru a vă menționa câteva dintre caracteristicile acestui smartphone care-l fac un must-have al acestui nou sezon de shopping de cadouri pentru Crăciun. Îmi place pentru că:
-Ecranul are 4.7”, marginile de 4.8 mm grosime, iar case-ul are grosimea totală de 7.9 mm, asta înseamnă că e foarte subțire, unul dintre cele mai slim smartphone-uri disponibile pe piață. Apreciez acest aspect pentru că este un obiect ce îl va însoți oriunde merge,  așa că trebuie să fie performant, dar și elegant, să-l poată ține în mână, să nu fie greu, să-l bage în buzunarul de la pantaloni și să nu iasă în evidență în mod inestetic.

-Carcasa lui este ergonomică, ușor curbată, realizată din semințe de acaju, un material 100% natural, eco friendly cu o textură baby skin, care nu permite lăsarea amprentelor. Și credeți-mă că va beneficia din plin și de această caracteristică a sa, mai ales că răspunde la telefon inclusiv dacă pregătește o cină romantică sau dacă tocmai și-a ”cremuit” mâinile.
-Fotografiile făcute cu acest smartphone Coolpad Porto denotă calitate reală, camera principală are 8 Mpx și bliț LED, iar camera din față are 5 Mpx. Sunt o fană a selfiurilor, oriunde merg, fac câte o poză, acest lucru, recunosc, ajungând să-mi domine existența. Astfel am ajuns să dețin o grămadă de fotografii din toate colțurile lumii. Parcă urmăresc să imortalizez orice clipă din viața mea ca nu cumva s-o uit! De revelion vreau să pun la cale un concurs de selfiuri printre invitații mei, iar prietenul va fi încântat de performanța în acest domeniu a noului său telefon .

-O caracteristică pe care am avut-o în vedere și eu, dar și Moșul, pentru că recunosc că știu să pun o vorbă bună pentru oricare când e vorba de cadouri, a fost viteza de download de 4G LTE, o tehnologie ultra rapidă de care beneficiază acest smartphone. Iubitul este obsedat să urmărească o emisiune celebră despre mașini, așa că oriunde ne găsim, la mare, la munte, pe Himalaya sau în Hawaii, e musai să vizioneze  un nou episod. Sunt sigură că va fi încântat de această funcție!
Știți care e caracteristica cea mai interesantă, care m-a atras pe mine? Coolpad Porto poate acționa și ca o telecomandă pentru toate device-urile din casă care folosesc infraroșu, cu o setare în trei pași simpli. N-am idee dacă vă pasionează acest lucru, dar mie mi se pare super tare!
Coolpad Romania este un loc care oferă Moșului drag ocazia de a face cadouri extrem de atractive pentru oricine, indiferent de sex sau vârstă.  M-am tot gândit cum să îl ofer cadou. Până la urmă mi-am dat seama că ideal ar fi să-l pun sub bradul plin de globuri strălucitoare, de luminițe și de bomboane de ciocolată, ca pe orice alt cadou adus de Moș. Iar el va fi uimit, ochii lui mari și albaștri vor exprima o bucurie sinceră și tandră, așa cum face de fiecare dată când îi spun că îl iubesc. Cadoul din acest an va fi cea mai frumoasă surpriză pe care i-am pregătit-o vreodată.

Leave a Reply

Required fields are marked *.