Profeta

din Lumea de dincolo de vise

costum-craciunita-merrily-babydoll-obsessive-266x400

Fantezie de Crăciun

| 0 comments

De cele mai multe ori nu mă simt deloc sexy. Am și eu oglindă ca tot omul, ce să văd în ea? O tipă oarecum trecută de tinerețe, un păr vâlvoi care necesită un coafor fără niciun dubiu, o siluetă ușor ieșită din tiparul 90-60-90 și multe riduri mici și fine adunate pe la ochii ce parcă nu mai strălucesc ca altădată. Recunosc că nu mai am deloc acea încredere în mine ca pe vremuri.

Iubitul îmi zice că exagerez, insistă să-mi spună că arăt beton, mult mai bine decât majoritatea femeilor. Mă strâmb la el și-l ameninț în glumă că dacă va continua, o să fug în lume din cauza minciunilor lui. Îmi face un semn scurt că aș avea probleme cu capul, eu scot limba la el și terminăm disputa. Las-o așa! Dau din mână a pagubă. Are și el fantezii cu grămadă, uneori mi le spune, alteori îmi arată pe internet diverse siteuri cu lenjerie intima.
-Fii și tu mai spontană! 
Îmi reproșează că de ceva timp parcă am murit, nu mai trăiesc, nu doresc nimic, doar să treacă timpul. Ridic din umeri ușor iritată. Dacă nu-i plac așa, să caute pe alta! Îmi zic în minte nervoasă, dar mă feresc să-i transmit acest gând și lui, cine știe ce i-ar putea trece prin căpșorul ăla blond. Am eu ceva în minte. De data aceasta vreau să-l surprind, să nu-mi mai spună că nu mă implic în această problemă, să nu-i mai treacă prin cap ideea că nu-l mai iubesc ca la început. Vreau să creez un mic scenariu Crăciunul ăsta. Mai ales că vom fi doar noi doi în casă. Copiii deja sunt mari și vor să plece la schi, așa că rămânem ca doi porumbei acasă, cum spune fiul cel mare zâmbind ca și când degeaba rămânem, că oricum suntem doi moși. N-am idee de ce tinerii cred că la 40 de ani ți-a trecut deja timpul și ar trebui să mai aștepți doar eternitatea!
Ei, se va înșela, pentru că nu rămânem deloc degeaba, scenariul meu bine pus la punct începe cu o lenjerie sexy de Crăciuniță!   M-am hotărât să las frâu imaginației și sub brăduțul împodobit voi așeza o cutie imensă legată cu o fundă uriașă, iar în ea voi intra îmbrăcată în cea mai sexy femeie din lume. De ce nu? Va face ochii mari, ochii aceea albaștri, plini de tandrețe și iubire, ochi spumoși ca o șampanie franțuzească, va fi tăcut câteva minute neștiind ce să mai zică, fiind absolut uimit că eu am putut să trec dincolo de anumite limite pe care mi le trăsesem, iar Crăciunul acesta va fi plin de fantezii împlinite. 
Costum de craciunita am găsit deja pe Just4girls, e absolut adorabil, plin deja de scântei și de flăcări, de iubire și vise frumoase. L-am ales din mai multe modele, la fel de interesante, dar îmi pare că acesta pe care l-am ales este exact pe gustul lui. Știți câte modele superbe există pe acest site? Cât mister se ascunde în fiecare produs! Imaginație, fantezie, dorințe redescoperite, senzații unice, de femeie!
Hei, draga mea prietenă, ce crezi despre acest produs pe care mi   l-am ales? Tu ce ți-ai cumpăra de pe acest site de Crăciun? 

Leave a Reply

Required fields are marked *.