Profeta

din Lumea de dincolo de vise

buchet_cu_stil

Dăruiți flori și de Crăciun!

| 0 comments

Dacă natura te-a lăsat bărbat pe acest pământ, atunci cred că deja știi perfect că una dintre plăcutele tale datorii este aceea de a dărui flori persoanelor dragi.  Să știi că femeile chiar se așteaptă să primească de la tine micile minuni parfumate! 

 Frezii zglobii, lalele seducătoare, trandafiri pasionali, margarete drăgălașe, zambile, crini, iriși, clopoței și alte flori mereu dorite de sexul frumos ar trebui să-ți stea la dispoziție, gata pentru a fi dăruite. Cel puțin eu asta cred! De ce ar trebui să fie atât de greu să găsești ceea ce își  dorește iubita?
Dar ce te faci când nu ești posesorul unei grădini edenice sau nu ai nicio idee de unde ai putea obține ușor, la orice oră, florile preferate de ELE? Evident că te apuci de căutat locul perfect, cel care aduce zâmbete în viața oamenilor, care livrează minunățiile parfumate în orice loc din România. În urma cercetărilor mele, de-a lungul timpului, am găsit diverse florării care pentru un timp scurt mi-au satisfăcut oarecum dorințele, însă treptat încântarea de la început  s-a pierdut. Uneori mă trezeam cu florile parțial ofilite, alteori trebuia să mai plătesc vreo sumă neprevăzută în comandă, chiar am pățit ca buchetul de flori, pe care îl comandasem și pe care mizam că va ajunge exact la timpul dorit, să nu mai apară decât după trei ore, timp în care chipurile curierul s-ar fi rătăcit cu tot cu GPS printre cartierele unui mic oraș de provincie.  Și, totuși, o florărie online mi-a atras atenția ca fiind una profi, este genul acela de magazin al cărui număr de telefon îl introduci în propriul smartphone, pentru a fi cât mai aproape de tine zi de zi, cine știe când vei avea nevoie să suni pentru un buchet sau vreun aranjament de flori?
De ce vă recomand florăria online Floridelux? În primul rând, pentru că sunt bărbat și am găsit ajutorul perfect care, indiferent de oră, de trafic sau de alte piedici, este acolo, gata să livreze florile în stare proaspătă, cu eleganță și stil. Cu toate că florăria aceasta este pe piața din România încă din 2003, am găsit-o în urmă cu doi ani, dar de atunci a rămas constant lângă mine, împlinindu-mi dorințele cu zel, cu dăruire și aducând mereu noi și noi îmbunătățiri propriilor servicii. Sistemul de livrare este unul extrem de atractiv, mai ales pentru că este GRATUIT oriunde în țară și în lume, au introdus și felicitarea cadou, garanția 100% banii înapoi și fotografia martor. 
Un alt aspect, de care m-am lovit de-a lungul vieții și m-a deranjat la alte florării, a fost faptul că nu aveau diversitate în oferta lor de flori sau cadouri. Nu aveam din ce să aleg, mai pe scurt. Dacă vroiam să iau lalele, mă sfătuiau să aleg trandafiri, pentru că nu mai era anotimpul lalelelor și, vorba aia, cine a văzut lalele iarna, dacă vroiam vreun aranjament floral cu diverse flori de prin ”țările calde”, mi se spunea pe un ton respectuos că ”aici suntem în România”. Devenise imperios necesar să găsesc un loc potrivit pentru ceea ce-mi doream, așa am ajuns să aleg din circa 5000 de produse pe care oricine le poate găsi pe FlorideLux.ro. Vrei un produs mai ieftin pentru că atât te poate duce buzunarul, suni la FlorideLux.ro, te ajută fără nicio problemă! Vrei un buchet deosebit sau un buchet imens de trandafiri sau cine știe ce flori dorește partenera sau sărbătorita ta, iar portmoneul gras îi poate îndeplini dorința, atunci tot FlorideLux te ajută din plin! Aici chiar găsești totul pe placul tău: buchete de flori, aranjamente florale, coșuri cu minuni parfumate, flori pentru nunta ta, cadouri și plante de apartament la prețurile pe care ți le dorești. În plus, fotografiile de pe site oferă realitatea, ceea ce vezi, primești!
Sărbătorile de iarnă încep cu multă veselie, frumusețe, mâncare din belșug, cu multe vizite la cunoscuți sau cu întâlniri romantice cu persoanele iubite, astfel încât vă recomand această florărie ca fiind cel mai bun ajutor pe care îl poate avea Moș Crăciun în acest an. O mulțime de cadouri le găsiți chiar pe rafturile acestui magazin online, gata pregătite pentru a fi livrate. Nu uitați, Moș Crăciun vine cu vise împlinite și cu Petale de viata!

Leave a Reply

Required fields are marked *.