Profeta

din Lumea de dincolo de vise

img1-2

Allview X2 Soul Style – un cadou reușit!

| 0 comments

Cine mă cunoaște, deja știe că sunt absolut afon în ce privește tehnologia de astăzi! Sunt mai degrabă genul de persoană care primește sfaturi de la ceilalți, nicidecum le dă, așadar nu vă așteptați cumva să folosesc nu știu ce terminologie de specialitate  în acest articol, pe care doresc să-l adresez celor aflați în aceeași situație ca și a mea.
De multe ori citesc tot felul de sfaturi despre smartphone-uri cu nume din ce în ce mai greu de pronunțat, cu dotări ultra și mega moderne, despre care nu înțeleg mai nimic. Un prieten a râs când i-am povestit despre modul în care mi-am ales noul telefon, un Allview X2 Soul Style.

-Care e dotarea ce te-a impresionat în mod deosebit?
Mi-a pus întrebarea în timp ce butona noul meu ”smart”. Părea sincer impresionat de caracteristicile lui, scoțând câte un plescăit de plăcere de fiecare dată când descoperea câte ceva interesant.
-Păi, mi-a plăcut că e slim, așa subțirel, ca talia unei fete, e de o eleganță ieșită din comun, un telefon cu stil. Atrage toate privirile oriunde te afli, la birou, în parc, la vreun restaurant.
Amicul s-a uitat la mine straniu, dar a zâmbit larg.
-Într-adevăr, grosimea smartphone-ului este semnificativ redusă! Rosti el ca un specialist adevărat. Dar are atât de multe dotări despre care ai fi putut vorbi câteva ore neîntrerupt, încât, sincer îți spun, n-am idee cum într-o lume supertehnologizată, tu nu ai nici cea mai mică idee despre propriul telefon, iar singurul motiv care te-a determinat să-l alegi este ”talia subțire”.
Poate că are dreptate, poate că nu. Ideea mea este următoarea: nu toți suntem specialiști într-un astfel de domeniu, ba țin să vă spun, că cei mai mulți suntem necunoscători, ne ghidăm după tot felul de motivații stranii, care mai de care mai haioase poate pentru un cunoscător. Fie culoarea lui, fie grosimea, ecranul strălucitor sau care se deschide printr-o simplă atingere a display-ului, fie vreun ton de apel mai deosebit, acestea atrag într-o mai mare măsură pe majoritatea cumpărătorilor. Deci mie mi-a plăcut că e slim și-l pot ține în mâini ușor, poate ție îți va plăcea pentru că are cameră de 13 MP cu LED Flash, cu patru lentile, filtru antireflexie și filtru UV dintr-un motiv lesne de înțeles, având în vedere faptul că tu chiar știi ce înseamnă toate acele lucruri, iar altuia pentru că își va face selfie de calitate oriunde. Oamenii sunt atrași, în primul rând, de un smartphone care arată bine, asta cred eu, vă repet, o persoană care e încântată de design.
Un astfel de Allview X2 Soul Style  poți câștiga chiar și tu! Participă la campania Allview de pe  BlogAwards până pe 20 decembrie 2015!

Leave a Reply

Required fields are marked *.