Profeta

din Lumea de dincolo de vise

lenjerie-intima-Vikrity-babydoll-livia-corsetti-266x400

Just4Girls – un cadou pentru o viață în doi

| 0 comments

Dimineața începuse dezastruos. Simțeam efectele acelui moment de ceartă cotidiană care mă încrâncena parcă împotriva vieții. Obosisem în această căsnicie și vedeam clar cum același lucru îl simțea și el.
Un lucru frumos, încetățenit încă din primele zile ale vieții noastre în doi, era creat de bilețelele pe care ni  le lăsam unul altuia: ”Te iubesc, frumoaso!”, ”Fii happy toată ziua, iubitule!”, ”Te invit la cină!”, ”Surprizăăăăă deseară, am o lenjerie intima extrem de sexyyyy!”, etc.  Ne supuneam acestui obicei, o rutină pe care,  de ceva timp, o simțeam penibilă, copilărească, dar care m-a lovit în acea dimineață ca un ciocan, fix în moalele capului. Luasem automat biletul de pe masă, fără să mă gândesc că ar fi ceva ciudat: ”Te iubesc la fel de mult ca-n prima zi, dar nu mă mai atragi. Urăsc pijamalele alea plușate, hidoase, urăsc felul cum te întorci în pat cu spatele, urăsc bigudiurile alea roz!”

Inițial mă înfuriasem groaznic. Poate ar fi putut să fie puțin mai subtil, cuvintele, pe care le așternuse cu pixul, aveau slove frumoase, o caligrafie impecabilă, iar acest lucru îmi demonstra premeditarea acestui bilet. Se gândise, îl măcinase situația, nu făcuse nimic la repezeală.
Oare câți ani ne uneau? Am numărat 23 de ani, o viață de om, ar fi spus bunica. Cum de am ajuns în acest stadiu al relației de cuplu?  Umerii mi s-au scuturat spasmodic. Am plâns nervoasă, mult, lacrimi amare s-au scurs pe pernă și am urlat a neputință. Pentru o secundă l-am urât pe el, cum de îndrăznise să-mi scrie cuvintele acelea?
Oglinda trăgea cu ochiul curioasă. M-am privit în ea și am realizat deodată cât de șleampătă devenisem. Pijamaua plușată, urâtă de soțul meu, îmi acoperea tot corpul, părul lins, nespălat, și ochii cu urme de rimel de cu seară erau dovezi clare ale faptului că el avusese dreptate, nu mai eram absolut deloc atrăgătoare.
Oare dacă aș fi fost bărbat, m-aș fi obișnuit cu faptul că femeia sexy și cochetă care era soția mea odinioară, a devenit o femeie ce nu se mai respecta nici pe ea și nici căsnicia ei? Și, iarăși, am bocit mult, fără rost, până când am realizat că mă comport copilărește. Până la urmă ce-și dorise bărbatul meu? Să devin femeia de care se îndrăgostise, senzuală, plină de încredere și extrem de seducătoare. ”Cum aș putea să fac acest lucru?” O întrebare al cărui răspuns a sosit de pe paginile magazinului Just4Girlas: lenjerie online. O soluție practică pentru îmbunătățirea vieții de cuplu, iar în mintea mea deja se conturau scene ale unei nopți romantice. Trebuia să-i arăt că se înșeală, că pot fi oricând femeia de care mai întâi a fost atras fizic și mai apoi s-a îndrăgostit nebunește.

Ochii mei sorbeau fiecare articol în parte, produsele arătau dumnezeiește: voal fin, dantelă senzuală, bumbac 100% și broderie ce personalizează, eleganță, chic și frumusețe, toate aceste lucruri adunate la un loc într-un magazin online al cărui nume aveam de gând să nu-l uit niciodată: Just4Girls!
Mi-am ales două produse pentru că niciodată nu reușesc să mă opresc la unul singur, dar mai ales pentru că m-au cucerit din primul moment. Unul a fost o lenjerie intimă Vikrity, a cărui culoare roz este proaspătă,insinuantă, iar dantela neagră îi dă o notă de sofisticat și aristocratic, iar celălalt produs a fost lenjeria sexy Palmira set white cu detalii metalice, pe care o consider extrem de provocatoare, elegantă, care transmite senzualitate, dar și încredere în sine.
Și aveam nevoie de ele ca de aer, așa că abia așteptam să le primesc acasă, să le țin în mâini, să le pipăi, să le probez și să mă conving că fata cu ochii zglobii, cu părul mereu în vânt, nu a murit, ci ea continua să existe cumva, acoperită de plușul pijamalelor atât de urâte de iubitul meu soț.
Țineam coletul strâns în mână. Oglinda mă privea iarăși curioasă și oarecum o simțeam că râde de mine, pe mutește ca o hoțoaică. Nu reușeam să-l deschid, nici nu îndrăzneam. Câteva minute am ezitat, apoi mi-am luat inima în dinți și am deschis cutia care ascundea minunile fine, lenjeriile sexy. Le-am pipăit nevenindu-mi să cred cât de frumoase sunt, simțeam cum mă cuprinde timiditatea la gândul că trebuia să le probez, de parcă niciodată nu mai încercasem astfel de produse. Lenjeria roz mă cucerise fără drept de apel, iar cea albă îmi dădea fiori de groază. Era atât de îndrăzneață, atât de perfectă pentru ce aveam în minte încât îmbrăcându-mă am realizat că sunt frumoasă, că am un corp demențial, că sunt o femeie adevărată și că pot avea la picioarele mele orice bărbat. Am râs zglobie oglinzii, veselă ca-n tinerețe, iar fata cu părul creț, cu ochi de veveriță și dinți cu strungăreață, era iarăși acolo, încrezătoare, dornică de dragoste, de a fermeca.
-Oglindă, oglinjoară, cine-i mai frumoasă din țară? am adăugat ștrengărește.
-Tu, draga mea!
Mă privea din colțul ușii, stând rezemat ca un adevărat Reth Butler, cu ochii lui verzi admirându-mă prin oglinda venețiană. Iar eu am chicotit veselă în lenjerie sexy, seducătoare, o adevărată femeie fatală, sălbatică.
-Datorită acelei lenjerii l-ai făcut pe soțul tău să revină la sentimente mai bune? m-a întrebat o amică bună.
-Nicidecum, dar lenjeria mea sexy a adus iarăși la iveală femeia care sunt și pe care o iubește, iar mie mi-a redat încrederea în puterile mele de seducție. Știi ce spune un astfel de articol? Spune că indiferent de vârstă poți fi senzuală, frumoasă, seducătoare. Te regăsești pe tine datorită ei.
I-am răspuns zâmbitoare, dornică de viață, plină de optimism și cu multă încredere în mine.

Leave a Reply

Required fields are marked *.