Profeta

din Lumea de dincolo de vise

lenovo-laptop-lenovo-15-6-b50-80-hd-procesor-intel-core-i5-5200u-2-2ghz-broadwell-4gb-500gb-gma-hd-5500-fingerprint-reader-freedos-black-38366

Black Friday pe rafturile Dwyn Shop

| 0 comments

Zilele trecute am avut o surpriză extrem de neplăcută. Computerul meu a ales să nu se mai deschidă deloc. Stătea frumos, dormindu-și somnul de veci pe biroul din stejar masiv. Nu mai striga nici măcar după ajutor, pur și simplu zăcea acolo inert, fără să mai audă nici rugămințile mele, nici blestemele sau înjurăturile de birjar de București din perioada interbelică aterizat printr-o minune în casa mea.
Semne ale declinului apăruseră de ceva vreme, dar mă obișnuisem cu el, și-apoi îmi tot ziceam că nu fac mare lucru la computer, doar scriu, adun fotografii, mai stau pe un site de socializare, mai dau un e-mail, nu mare lucru, așa că mă gândeam că va fi cumva veșnic. Socoteala mea s-a dovedit a fi total greșită, așa că m-am recules cum am putut și am dat buzna în magazinul online Dwyn Shop, un loc pe care îl cunoșteam ca propria-mi palmă. De aici îmi cumpărasem un aspirator extrem de performant, pe care îl folosesc și acum la maxim, un smartphone ultima generație pentru fiica mea și un televizor achiziționat  tot într-un moment de impas precum acela prin care am trecut deunăzi.  Urmează perioada Black Friday, așa că sunt sigură că voi găsi aici prețuri atractive, la fel ca și cele de anul trecut.

Știu că vă întrebați ce are așa deosebit acest magazin! Răspunsul meu este următorul: cele mai tari oferte le găsești aici, produse absolut de calitate, vouchere cadou, te abonezi la newsletter și prin e-mail ești mereu la curent cu orice promoție, plata în rate, nu-ți convine, atunci faci retur în 14 zile, livrarea în aceeași zi mă încântă teribil, iar o noutate în plus față de alte magazine este programul buyback prin care pot face un upgrade în perioada de garanție a produsului deja achiziționat, alegând orice alt produs și plătind diferența de preț.
Ce produse îmi voi cumpăra de Black Friday? O întrebare extrem de ușoară pentru că voi pune în prim plan nevoile mele imediate, și anume: un laptop și un frigider.
În locul vechiului computer de birou va sta un laptop Lenovo, pe care mi-l doresc demult. Prețul este unul atractiv pentru bugetul meu, plus că vine cu o extra-garanție de 2 ani, așa am ales eu, pot opta și pentru una de 1 an, diferența de preț însă nu mă face niciodată mai puțin vigilentă. Fiecare dintre noi știm că locul cel mai potrivit de unde putem cumpăra un laptop este un magazin de specialitate, adică unul care are pe rafturi doar produse electrice și electronice, și nu unul în care să existe pe alte rafturi mezeluri, legume și fructe sau ciorapi și rochii. Nu râdeți, să fiți siguri că puteți găsi și așa ceva!

Un alt produs pe care îl voi achiziționa de la Dwyn Shop va fi  unul aflat la promoții. Mereu mă uit la această categorie, chiar dacă, uneori, nici nu am bani să-mi cumpăr ceea ce apare acolo, dar ofertele sunt atât de bune, încât este păcat să nu profit de ele. Așa că, dacă n-am bani, mă împrumut, și tot cumpăr ce am nevoie pentru că prețurile pentru mine contează! Produsul despre care vreau să vă vorbesc este un frigider Samsung, de clasă energetică + +, cu un design futuristic, extrem de plăcut și care va aduce un plus decorului din bucătăria mea.
Când credeți că este timpul să faci cumpărături de pe Dwyn Shop, dacă nu de Black Friday, atunci când prețurile devin pe placul tuturor?

Leave a Reply

Required fields are marked *.