Profeta

din Lumea de dincolo de vise

apocalipsa

Vine Apocalipsa!

| 5 Comments

Iaca, iarasi vine asteroidul, neamule! Vine, ne ia prin surprindere ca de obicei, apar nebunii care urlă parcă apucați că vine Apocalipsa, de parcă dacă nu behăie ei pe la televizor nu mai vine la un moment dat.
Și e o mare descoperire de ultima oră a NASA. Ăștia, când se plictisesc, mai aruncă un asteroid care trece pe lângă Terra. Până azi nu l-au văzut. Ce noroc pe noi că avem timp până sosește și să urcăm în farfuriile noastre zburătoare și să le parcăm pe Marte! O colonizăm în draci într-o săptămână, și uite cum i-o tragem Universului, care din când în când se trezește să se alieze cu NASA și să ne trimită un cadou de Crăciun.

Mă întreabă cineva zilele trecute dacă vine Apocalipsa. M-am uitat strâmb și i-am zis că tot vine de o grămadă de ani, iar când o sosi nu vor anunța ăștia de la NASA, lucru absolut evident. Cine naiba crede în filmele de Hollywood în care un președinte american se trezește să anunțe cu vreo 36 de zile înainte ca să aibă timp omul să se pupe până crapă, să jefuiască magazine de electronice pentru că trebuie să-și împlinească visul de a avea o plasma de 156 cm, să se roage pentru nemurire că, iote, se deschid porțile Sfantului Petru și tot asa?
Mă plictisește faza cu asteroidul, nici nu mai e de actualitate. Tot omul așteaptă să vină și să dispară sămânța omenească precum dinozaurii de altădată. Ce-i interesant? Creați și voi o rasă de klingonieni care stau și  așteaptă să ne cucerească imediat ce se trezesc din starea de stază pe care un computer de ăla șmecher de-al lor a uitat de vreo 5 secole s-o reseteze. Muuult mai frumos și mai normal pentru o minte omenească care sunt sigură că nu ar accepta să crape omul, iote așa, să-i cadă-n cap un chietroi.  Tipic idioților consumatori de știri românești adunate noaptea de o minte obosită de jurnalist de pe vreun site cu profil comedie de pe la ruși.  Iar televiziunile le distribuie în aceeași modalitate, orală sau scrisă, oricum numai să le iei cu apă ca pe medicamente. Nu e indicat alcoolul pentru că deja vei avea fantezii, știrile capătă proprietăți de LSD.
Deci să vină și asteroidul ăsta, au mai venit și alții, vin, trec, ca pe bulevard. Important e să ne panicăm frumos, să ne strângem provizii, să ne facem un buncăr zdravăn în speranța că vom rezista acolo 180 de primăveri, să ne facem o listă cu 100 de lucruri pe care nu le-am făcut niciodată și pe care să le facem acu, că, na, vine sfârșitul lumii și să ne uităm la televizor să vedem cum Terra e acoperită de ape.
Să fac un ceai, aduc fursecuri, popcorn? N-am idee ce îmi trebuie pentru vizionarea ”din nou” a Apocalipsei. Poate de data aceasta apare și vreun Arnold, să pară și film de acțiune!

5 Comments

  1. Totuşi ameninţarea este foarte reală şi luată foarte în serios în anumite cercuri.

  2. Si in jurul anului 1000 a fost aceeasi amenintare printre multe altele. Iar asteroizii vin si pleaca, Apocalipsa e aceeasi. Cred ca NASA arunca pastilute de aspirina pentru bolnavii de cancer. Zic si eu!

  3. Eu cred ca vine sfarsitul lumii. A fost si la televizor stire.

  4. Interesanta stirea, dar conteaza cati ani nu-s reali? :)))

Leave a Reply

Required fields are marked *.