Profeta

din Lumea de dincolo de vise

cos_cadou_happy_christmas_892

Un Crăciun cu aromă de scorțișoară

| 2 Comments

Vine, vine, Moș Crăciun! Cu sanie, cu reni, cu un sac roșu imens de cadouri legate cu fundă de catifea, așa venea, în imaginația mea, moșul generos ce aducea tuturor cadouri, mai puțin mie și fraților mei.
Am fost un copil sărac. Mereu m-am uitat cu jind la colegii mei când reveneam în bănci la școală, după terminarea vacanței de iarnă, și povesteau ce le-a adus moșul. Știu doar că în minte mi s-au imprimat dulciurile acelea cu nume franțuzești sau germane, nicidecum hainele sau electronicele pe care le primeau ei. Oare ce gust aveau pralinele belgiene? Toată copilăria mea m-am întrebat acest lucru, de parcă Universul s-ar fi terminat la ele.

Prima dată când mi-am permis să-mi cumpăr o cutie cu astfel de bomboane de ciocolată a fost când eram deja pe salariu și n-am mai așteptat Crăciunul să le primesc cumva de la moșul darnic. Am fost la supermarket și mi-am cumpărat cea mai mare cutie de bomboane pe care le-am devorat gândindu-mă la un Moș Crăciun inexistent pentru mine în copilărie. Nu dau vina pe părinții mei, probabil că era greu să nu ai serviciu și să crești 4 copii, să le oferi o ciorbă și o mămăligă. Cine se gândea la bunătățile ciocolătoase ce stăteau aranjate frumos în vitrina magazinului din centru când nu te puteai gândi decât la ce pui pe masă să astâmperi foamea din cele 6 stomacuri? Nu vreau să întristez pe nimeni, nu asta a fost intenția mea, ci doar am vrut să povestesc cât de important este Moșul pentru un copil, câtă bucurie, vise împlinite poate aduce el doar printr-o cutie de bomboane adusă hoțește pe horn sau, mai modern, prin curierul ce devine cu acestă ocazie ajutorul de încredere al Crăciunului.

Viața mea s-a schimbat totuși, dar în mintea mea Crăciunul nu poate exista fără un coș plin cu de toate, mai ales cu nelipsitele praline belgiene. Nu mi-aș dori ca cei doi fii ai mei să simtă un Crăciun sărac, așa că în fiecare an comand nelipsitele cosuri cadou Craciun de la Karin Gifts, pline cu bomboane, turtă dulce, praline, fursecuri, biscuiți, etc.
Vă puteți imagina sărbătoarea acesta fără turtă dulce? Eu nu, pentru că turta dulce îmi aduce aminte de aroma de scorțișoară fără de care e imposibil să existe vreo sărbătoare în familia mea. Era singura prăjitură pe care mama o făcea cu această ocazie, o prăjitură săracă, dar plină de scorțișoară pe care o devoram cu toții.
Cei dragi sunt surprinși cu produsele extraordinare, de o calitate ireproșabilă,  Fiul cel mic este născut exact în ziua de Crăciun, așa că mereu îi iau un coș cadou personalizat, îmi pun creativitatea la contribuție și mereu a fost încântat de surpriza dulce pe care i-am făcut-o cu ajutorul elfilor lui Moș Crăciun. Știți care este plăcerea lui cea mai mare? Gemul Les Saveurs d’Yveline
  creat exact pentru o sărbătoare magică pentru că adună împreună parfumul gutuilor de toamnă, clementinele iernii, smochinele, nucile, alunele de pădure, anasonul și inconfundabilă scorțișoară. E o nebunie de arome, cine nu a încercat această combinație, nu va ști niciodată gustul unui Crăciun perfect!
Vreau ca în seara de Crăciun, când cei mici vor aștepta cu nerăbdare sosirea Moșului încărcat cu cadouri, să rămână impresionați de bogăția lor, de cât de bune vor fi, de regăsirea acelui gust al copilăriei veșnice. Își vor aminti mereu cu plăcere de timpul acesta, îl vor asocia când vor fi mari cu bucuria fără margini, cu fericirea de a fi copil, cu dărnicia, generozitatea părinților, cu gustul inconfundabil a celor mai bune produse.

Și, pentru că știu că deja v-am făcut curioși referitor la aceste cosuri KarinGifts, vreau să vă spun că prețurile sunt extrem de bune, corecte, calitatea fiind excepțională. Produsele lor vă rămân în minte cu siguranță și nu veți rata niciun Crăciun fără aceste bunătăți.
 Încercați și aștept părerile voastre cu o aromă inconfundabilă de scorțișoară!

2 Comments

  1. Cosurile cadou sunt perfecte cand le primesti! 🙂 Mai greu ne decidem cand vrem sa facem o bucurie cuiva cu astfel de bunatati stranse laolalta, mai ales daca suntem in postura de Mos Craciun.

  2. Sunt bogate si pline de surprize, asadar oricine doreste sa fie MOs Craciun e invitat pe Karin Gifts.

Leave a Reply

Required fields are marked *.