Profeta

din Lumea de dincolo de vise

11202661_10154774995961959_3124109277357514905_n

Nu vreau să fiu prietena cuiva!

| 3 Comments

Pentru că în ultimul timp mi se tot spune că sunt Gică contra și că orice spun e doar pentru a fi împotriva tuturor indiferent de vârstă, sex, religie, etnie, aș vrea să dau câteva explicații pentru a-mi justifica oarecum ieșirile din decorul pe care mi l-au trasat ceilalți, dar în care refuz să fac pe actorul ( de altfel nu am niciun fel de veleități artistice).
În primul rând, aș dori să vă transmit că n-are nimeni ceva cu cineva. Pur și simplu îmi spun părerea. Că ea nu se raliază propriilor voastre convingeri, e cu totul altceva, asta înseamnă că fac parte dintr-o minoritate. Nu trăim în democrație, într-o societate în care dacă ești diferit, asta  nu mai înseamnă că trebuie să fii ars pe rug ca vrăjitor?
În al doilea rând, dacă mie îmi place să fiu eu împotriva tuturor, iar pe voi vă deranjează, atunci luați niște dopuri și să vi le înfigeți în ce găuri doriți, pentru că iarăși e liber la păreri personale.
Oare de ce prefer să stau cu oameni simpli? Mă pasiona destul de tare întrebarea, așa că după o meditație drastică, mi-am dat seama de adevăr. De fapt, am ajuns la o vârstă la care am început să mă plictisesc să dau explicații, să atrag atenția că dintr-o turmă se mai detașează uneori vreo oaie neagră care o ia razna pe câmpuri și care nu e mâncată neapărat de lup în încercarea ei de a duce o viață solitară.
Deci, dacă mie mi-a ajuns, nu mai bag în seamă pe nimeni, acum de ce, Doamne, iartă-mă, tot nu vă convine?  Nu sunt o persoană prietenoasă, nu mă interesează părerile altora dacă nu sunt pertinente, nici nu-mi pasă dacă există restul planetei în același timp cu mine sau de fapt e doar o hologramă într-un film sf. Mi-e indiferent total. Așa că vă spun  o dată pentru totdeauna, poate pricepeți, nu sunt împotriva voastră, pur și simplu vorbesc atunci când vreau, ce vreau, nu-mi pasă dacă vă supărați și nu încalc regulile de politețe.

3 Comments

  1. Maa shaa ALLAH you made things so perfect! ALLAH accept all you good effort and hard work.Stay Blessed. You now, the english man have a word: No fucky,no puppy!

  2. Roumanian pls, i don t speak or write your language! Thank you!

Leave a Reply

Required fields are marked *.