Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-cris-smile

Fără durere cu CrisSmile

| 0 comments

Nu știu alții cum sunt, dar pe mine când mă apucă o durere de măsele, simt că cerul mi se prăvale pe cap și încet, ca o picătură chinezească, mă turtește până intru în pământ. Dureri mai mari se spune că nu există, și tind să dau dreptate acestor ”înțelepți” trecuți și ei prin viață. Dacă-mi aduc aminte ultima experiență de gen, aș putea spune că a fost extrem de traumatizantă.
A început să mă doară într-o după-amiază și simțeam cum acel implant dentar, pe care-l aveam de puțin timp, lua parcă foc în gura mea. Recunosc că am suportat o perioadă cu un stoicism demn, dar când au început durerile de noapte, iar calmantele nu mai reușeau să-și facă deloc efectul, m-a apucat plânsul, mi-am jurat de mii de ori că eu la stomatolog nu mă mai duc vreodată, am bocit cu capul în pernă blestemându-mi zilele, și într-un final, la prima oră a dimineții am luat o hotărâre curajoasă, și anume, să o iau pe soră-mea de mânuță și să mă ducă ea la clinica pe care o vizita cu regularitate cabinet stomatologic bucuresti. Aveam ochii cât cepele de la plâns, durerea nu mă lăsa sub nicio formă, iar viața mi se părea deja că nu mai are vreun rost pentru mine din moment ce juram cu mâna pe inimă că  nu voi scăpa de ea niciodată. Cuvintele ”niciodată”, ”vreodată” deveniseră pentru mine ziduri peste care nu mai treceam psihologic vorbind.

Îmi amintesc cum am pătruns temătoare, cum m-am întors de două ori din drum plină de o frică de necontrolat ( mai avusesem de-a face cu un cabinet stomatologic de unde și căpătasem implantul, dar fusese o experiență demnă de torturile medievale, așa că frica părea oarecum justificată) și, într-un final, cu ajutorul unui îndemn cât se poate de insistent al surorii mele care m-a împins efectiv din spate, am intrat și m-am așezat cuminte pe un scaun fără să spun nimic. Oare oamenii știu cât sunt de ciudați și amuzanți când au această atitudine la stomatolog? Eu știu pentru că isteața mea soră mi-a făcut un filmuleț demn de cascadorii râsului, în care eu, protagonista, mă concentrasem cu privirea pe fata de la informații, murmuram ceva între buze și nu reușeam să răspund la nicio întrebare pe care mi-o adresa ea. Acum știu că vă apar ca un copil, cred că nici nu m-ați crede că sunt ditamai directorul și că am în subordine 150 de oameni care nu cârtesc în fața mea! Ce-ar fi zis ei dacă mă vedeau ascunzându-mă după fusta soră-mii, nici nu aș dori să știu!
Știți ce anume  mi-a plăcut la această clinică? Felul modern în care arată. Dincolo de tratamentele de calitate, de doctorii excepționali și de modul profesionist în care se poartă, când treci pragul acestei clinici, datorită decorului în care te afli, parcă îți transmite încredere, îți dă curaj, te face să vrei să fii acolo pentru că începi să fii sigur că te vei face bine.
Eu vreau să-i mulțumesc pe această cale doamnei doctor Ioana Teotoi, un adevărat specialist în implantologie, care a avut o răbdare colosală cu mine, mi-a explicat care sunt caracteristicile unui implant dentar, care este procedura de implantare dentară, ce anume mi s-a întâmplat cu vechiul implant realizat la clinica despre care am vorbit mai sus și de ce am probleme cu el. Un lucru sigur este că niciodată nu voi mai lucra cu vreun cabinet de cartier răsărit peste noapte la parterul vreunui bloc. Mi se părea la timpul respectiv cea mai bună soluție, fiind la îndemână, doar coboram treptele de la etajul unu, mi se părea mai intim, fiind aproape de casă. Dar doamna doctor mi-a explicat că dacă implantul nu e făcut cum trebuie riscă să fisureze țesutul osos și nu mai poți aplica un alt implant peste cel vechi.
Această clinică vine pe piața de profil cu un zâmbet larg, cald, care dă încredere oricărui pacient, cu terapii profesionale de calitate, cu un personal medical competent, bine pregătit, iar prețurile sunt accesibile, pentru bugetul tuturor. Un plus este și colaborarea foarte bună între doctori și pacienți, amabilitatea și disponibilitatea personalului medical fiind extrem de utilă, iar ceea ce m-a câștigat pe mine definitiv, dincolo de toate aceste lucruri pozitive, este faptul că terapiile lor sunt FĂRĂ DURERE.
Sfaturi extrem de bune de la Clinica Cris Smile pe care v-o recomand tuturor pentru că aici găsiți curaj, încredere, dar și tehnologie modernă și doctori specialiști! Păstrați sănătatea orală, element de bază al sănătății întregului corp!

Leave a Reply

Required fields are marked *.