Profeta

din Lumea de dincolo de vise

CAMASA-FATA-MULTICOLOR-A00021193-04-MC1_1

Concurs: Cine poate crea o ținută completă cu doar 150 de lei?

| 0 comments

Prietenii care mă cunosc ar putea spune despre mine că sunt o împătimită a shoppingului online. Nu-mi amintesc când  am intrat ultima dată într-un magazin fizic pentru a-mi cumpăra o bluziță, o fustă sau cizme! La început nu prea aveam timp, asta m-a atras la acest fel de a face cumpărături.
Chiar dacă multe fete  mi-au spus să nu dau comandă pe net pentru că cel mai probabil voi avea parte de o dezamăgire cruntă, nu le-am luat în seamă sfaturile și, îmi amintesc acum cu plăcere, că mi-am comandat primul articol de pe net: o rochie albă, cu dantelă fină, pe care am așteptat-o cu o nerăbdare de nedescris. Curierul a sosit greu, după vreo trei săptămâni. Mă gândeam că mă uitase sau că acea comandă nici măcar nu a fost procesată. Eram atât de bucuroasă încât am desfăcut coletul și imediat am și probat-o. Venea perfect. Din acel moment nimeni nu m-a mai putut convinge că shoppingul online nu este cel mai potrivit lucru pentru mine. Evident că, între timp, serviciul de curierat a devenit  foarte prompt, uneori, depinde de magazinul de unde fac cumpărături, produsul îmi sosește chiar a doua zi.
De curând, o prietenă de-a mea, și ea o fană a shoppingului online, a lansat o competiție între noi două: cine reușește să facă o ținută completă cu doar 150 de lei, dintr-un singur magazin. Cea care pierdea plătea comanda învingătoarei. Pe gustul meu competiția, nu pot spune că nu am rânjit satisfăcută și că nu mi-am frecat mâinile a încântare. Ce ușor voi câștiga ținuta de 150 lei!
Chiar dacă inițial mi-am zis că totul e teribil de ușor, m-am trezit că ținutele pe care le concepeam depășeau 200 de lei, nu reușeam deloc să fac coșul de cumpărături să se oprească la 150 de lei. M-am enervat, recunosc, m-am considerat întotdeauna regina shoppingului online. Cum să fiu bătută pe propriul meu teritoriu?
Îmi amintesc că a râs amuzată de insuccesul meu, iar eu am rămas uimită când am văzut coșul ei cu produsele pe care curierul deja trebuia să le livreze pe adresa mea: total 150 lei
-Așa de sigură ai fost că vei câștiga? am întrebat-o ușor dezamăgită.
-Da, pentru că  “De Black Friday, PPT face ca preturile mici sa devina si mai mici!” !
Vreți să vă spun ce anume ”i-am cumpărat” prietenei mele de la PPT?

 Din categoria  camasi , un produs cu imprimeu deosebit, culori alb-albastru, bumbac 85%, poliester 15%, preț 24,99 lei, care poate fi purtată atât la birou, cât și în parc sau la o petrecere. Este elegantă, veselă, transmite optimism și înseninează orice zi de toamnă.
 Apoi blugi de culoare albastră, 50%bumbac, 50%poliester, la preț de 34,99 lei. E deja știut faptul că blugii sunt nelipsiți în garderoba oricărei femei, deoarece ei înseamnă confort, dar sunt și piesa de rezistență care poate să imprime acel ”ceva” unei ținute. Pe mine blugii mă scot din impas într-o zi aglomerată, accesorizați cu o bluză perfectă, îi pun în evidență, iar ei mă pun în evidență pe mine. Suntem parteneri la drum în fiecare zi.
Cel mai mult ador botinele acestea pe care și le-a ales amica mea, sunt extrem de chic, arată extraordinar de bine în combinație cu blugii mulați pe picior, dă o notă de eleganță, de stil, de calitate și au un preț de neconceput, doar 42,99 lei. Pot exclama: senzațional! Nu-i așa? Sunt de părere că botinele nu trebuie să lipsească din dulapul nimănui anul acesta. Mare grijă însă cum le purtăm. Există o regulă mică  pentru că ele sunt pretențioase. Adică se pune întrebarea: cu toc sau fără toc? Răspunsul e simplu: în funcție de cât de plinuțe sau scunde suntem. Iar restul nu mai contează, botinele sunt chic și anul acesta, nu se vor demoda niciodată. Cine nu crede, să le privească în picioarele vedetelor autohtone!
Geaca modernă pentru fete cochete completează ținuta foarte bine. Prețul ei este de 39,99 lei, materialul este sintetic. Este o imagine completă de care orice femeie are nevoie pentru a-și întregi ținuta ideală.

Banda pentru urechi, un accesoriu care are și un rol estetic, dar și unul de protecție împotriva frigului, are 100% poliester și un preț de 1,99 lei și devine un must-have al sezonului rece.

-Ce părere ai despre prețul acestor produse? 150 de lei și în dulapul tău intră o întreagă ținută, te îmbraci din cap până-n picioare! Simplu, elegant, puțin costisitor! 
Prietena mea îmi zâmbea în timp ce le proba, încântată de mica afacere făcută. Apoi m-a întrebat dacă vizitasem siteul și-mi plăcuse ceva. I-am arătat  râzând coșul meu de 150 de lei , iar ea, la rândul ei,  a râs încântată dându-i ”finalizare comandă”:
-Cu ăsta fac eu cinste! Mă bucur că ți-a plăcut noua mea descoperire! Să știi că spun tuturor de PPT, dar m-ai făcut curioasă când ai acceptat chiar să pariezi real. N-am putut rezista să nu intru în joc!
Am zâmbit și am respirat mai ușurată. E bine când nu pierzi nimic.
Ce pot spune despre această competiție este că mereu ai de învățat ceva nou, că oricând poți găsi un magazin cu adevărat prietenos, în care prețurile să fie exploziv de mici, iar produsele să fie calitative și extrem de chic. Doar trebuie să cauți sau să-ți asculți prietenii.
 Acest lucru mă determină să recomand tuturor  magazinul online PPT.
 “Cumpara imbracaminte si incaltaminte de calitate, la cele mai mici preturi, de pe PPT!”
De ce nu faceți un concurs propriu cu cei din jurul vostru? Ce ziceți? Cine poate să creeze o ținută ideală, completă, cu doar 150 de lei? Mult succes tuturor!

Leave a Reply

Required fields are marked *.