Profeta

din Lumea de dincolo de vise

cos_cadou_sweet_christmas_1465

Cadouri de Crăciun de pe KarinGifts – o surpriză pentru cei dragi!

| 6 Comments

Ce faci când te trezești pe ultima sută de metri că Moș Crăciun ar trebui să se chinuie să-și introducă trupul deloc zvelt prin hornul casei, iar tu nu ai ce să bagi în sacul lui pentru cei dragi? Cum faci ca moșul să nu-i dezamăgească anul acesta? Trebuie neapărat să-i surprinzi plăcut, să-și amintească cu drag de momentul magic în care fericirea, bucuria, dorințele frumoase trebuie să-i învăluie, așa că stai pe scaunul de la birou, în fața laptopului, întrebi pe unul, pe altul, iar ideile încep să curgă. Fiecare dintre noi ne-am trezit la un moment dat în această situație, nu-i așa?

Eu am făcut un sondaj printre prietenii mei,i-am întrebat care a mai fost așa de aiurit ca mine, luat cu treburile de la serviciu, încât să uite că vin sărbătorile, care a fost alegerea lor de ultimă oră, unde au găsit cadourile perfecte, ce anume le-ar plăcea celor dragi , șefului, prietenilor să primească de la Moșul generos? Răspunsul lor a fost: ciocolata e absolut perfectă pentru ocazia asta, iar fără turtă dulce nu poate exista aroma minunată de scorțișoară cu care este învăluit Crăciunul, șampania aduce cascade de veselie, un vin bun îndulcește glasurile și înmoaie inimile, parfumul unei cafeluțe de calitate garantează magia unui cadou perfect pentru oricine, chiar și pentru un mofturos.
Concluzia mea a fost că un Crăciun perfect nu ar putea să existe fără cosuri cadou Craciun de la Karin Gifts, pline de delicii care gâdilă papilele gustative, care invită parcă la bucuria de a trăi, pe care nu ai cum să nu le aștepți cu nerăbdare. Și mi-am amintit de momentele în care eram copil la mama acasă, când bucătăria se umplea de mirosuri vanilate, pe care le pândeam cu nerăbdare, dar pe care numai Crăciunul le făcea să apară pe mesele îmbelșugate deoarece mama le păzea strașnic de gurile noastre pofticioase până în ziua cu pricina. Coșurile cadou de la Karin Gifts îmi readuc aminte de acea bucurie, de nerăbdarea de a veni moșul darnic, de obrajii îmbujorați de căldura sobei din sufragerie, de zâmbetul perfect al mamei care sorbea dimineața din cafeaua cu un parfum unic, parfumul fericirii depline. Știți cât de frumoasă era mama mea? Cea mai frumoasă mamă din lume și făcea o ciocolată de casă absolut delicioasă! Pralinele belgiene îmi amintesc de ea, gustul e inconfundabil, parfumul este același.

Cu aceste coșuri cadou mi-aș dori să-i surprind pe cei dragi, exact ca la mama acasă, vreau să reînnoiesc senzațiile acelea unice, să aduc îmbujorarea în obrajii dragilor mei copii, ai prietenilor și ai rudelor. Pentru ei, anul acesta Moșul vine cu amintiri cu arome ale copilăriei, cu acele bunătăți ce ar surprinde pozitiv pe oricare dintre noi.
Închid ochii și îmi imaginez bradul imens, care atinge cu vârful tavanul, crengile pline de ace verzi ca smaraldul de care sunt agățate globulețe strălucitoare și luminițe fermecătoare, fețele cu ochii gogonați ai celor mici, dar și ai celor mari, la vederea acestor cosuri KarinGifts imense care așteaptă cuminți să fie desfăcute pentru a ne înfrupta din ele. Cât de frumos este să dăruiești, să aduci zâmbete pe fețele celor dragi, să surprinzi cu fericire, iar mama să fie iarăși alături de tine printr-o simplă alegere: KarinGifts!

6 Comments

  1. Pentru mine la ce cadou te gandisi? )))

  2. Ce ti-ai dori sa primesti?

  3. pe tine…..

  4. Ce sa faci cu mine? Sunt mofturoasa, rea, obraznica si putin narcisista. Mai bine un cos cadou de la Karin Gifts.

  5. Frateeee, da câte/câți eXistați pe blogul asta!?

  6. :)Toti/Toate…, ”Frate”!

Leave a Reply

Required fields are marked *.