Profeta

din Lumea de dincolo de vise

12022003_10153574380218431_662508636_n

Ilici face shopping de la AnimalulFericit.ro

| 7 Comments

De fiecare dată când ajung acasă, uit de oboseală, de stresul cotidian, uit că există serviciul, oamenii răi, evenimente nefericite, parcă orice chestie negativă din viața mea se evaporă ca și când nu a existat niciodată. Cine anulează toate aceste lucruri negative? Cel mai iubit dintre motani, așa cum e alintat Ilici, motanul meu de 4 anișori, un pufos năzdrăvan, mereu pus pe șotii, plin de viață, care imediat ce te observă că ai intrat pe ușă, direct în brațele tale aterizează și începe să toarcă, să se alinte frumos.

 Faceți cunoștință cu Ilici! E vedetă azi, așa că stă cu năsucul pe sus, în fotoliul preferat din living, gata pentru o ședință foto.
Ce părere aveți despre ochișorii lui de chihlimbar?

Când era doar un ghem de blană, a sosit în casă parcă pentru a-mi demonstra că viața înseamnă și altceva, sau poate doar pentru a-mi arăta ce înseamnă un strop de fericire. Îmi amintesc cum i-am cumpărat primul castronel, decorat cu niște lăbuțe simpatice, pe un fond alb,  din care și-a băut lăpticul plin de poftă, apoi a ridicat ochișorii mulțumind frumos pentru masă. De atunci, acest obicei și l-a păstrat precum un copil bine educat. Evident, astăzi nu mai mănâncă  doar lăptic, ci  și hrană specială pentru pisici adulte.
Toarce și se zbenguiește, îmi linge degetele cu foc crezând că și eu sunt o pisică mai mare, de altfel eu știu că el asta și crede despre mine, pisicile în general acceptă oamenii în preajma lor considerându-i la rândul lor niște pisici, cel puțin asta am aflat după ce l-am dus pe Ilici la veterinar. A avut o problemă destul de urâtă, despre care nici nu vreau să-mi aduc aminte, o toxiinfecție alimentară, urmată de diaree severă. I-am cumpărat pentru refacerea florei bacteriene intestinale un supliment nutritiv extrem de bun, Florentero, achiziționat de la petshop-ul AnimalulFericit.ro, un magazin online cu care am legat o prietenie foarte bună, fiindu-mi alături nu de puține ori, și nu numai atunci când aveam nevoie de vitamine sau de hrana pisici. Am cumpărat și diverse accesorii pentru Ilici, ca de exemplu jucării, delicii, zgardă, lesă, cușcă pentru transport. Motanului meu nu-i lipsește nimic. Știu că pentru unii oameni care nu iubesc animalele, le pare că ceea ce fac este stupid, poate copilăresc, dar vreau să vă mărturisesc tuturor că niciodată nu aș fi crezut ce efect pozitiv poate avea asupra mea acest pisic. Îi zăresc ochișorii umezi când îi pun hamul și lesa să îl scot la plimbare, știe năzdrăvanul că e rost de zbenguială prin parc. Nu se zbate, stă blând. La început nu era obișnuit, i-a trebuit vreo trei zile să se simtă în siguranță cu ele, apoi totul a devenit rutină.

Mă întrebase o amică zilele trecute de unde le-am cumpărat, pentru că vroia să-i ia și pisicii ei, evident că răspunsul meu a fost: de la petshop-ul AnimaulFericit.ro , au pe diferite culori, sunt confortabile și nu incomodează mișcările pisicii.  Un magazin pe care îl recomand cu încredere pentru toți iubitorii de animale, fie căței, pești, porcușori de guineea, reptile, chiar și păsări, în acest petshop online se găsește orice ai nevoie pentru animăluțul tău de companie.
Aveți grijă de el, pentru că ceea ce oferă este pe măsură: iubire, loialitate, veselie, pozitivism!
Ilici face shopping la AnimalulFericit.ro. Voi de unde achiziționați toate produsele necesare pentru animalele pe care le aveți în casă sau în curte?

7 Comments

  1. Ooo sunt atat de draguti acesti pisicuti….imi iau si eu unul.

  2. Sunt atat de multe lucruri pentru animale incat e greu sa te decizi…

  3. :))) nu-ti plac catelusii? am doi mititei, nu-s de rasa, dar sunt isteti și jucausi.

  4. Ce pisicutza frumoasa ai!!! ))))

  5. Pisicute ai tu, daca inveti sa citesti, incearca sa pronunti tare ”motan”, vezi daca ghicesti sexul ”pisicutei” mele!

  6. Huston! We have a problem!? Deci motanul nu-i pisica si pisicutza nu-i ceea ce-mi imaginez eu ca ar trebui sa fie! )))Aha!!! Funny!

  7. O fi transexual. Toti avem loc sub soare.

Leave a Reply

Required fields are marked *.