Profeta

din Lumea de dincolo de vise

folie-clasic-smart-protection

Folie de protecție pentru Samsung Galaxy S6 edge

| 0 comments

Pentru o femeie care lucrează într-un domeniu rezervat bărbaților, foarte important în stabilirea unei ierarhii a statutului social este smartphone-ul, care a devenit în ultima vreme mai mult decât o simplă unealtă, ci chiar un simbol al succesului în societatea modernă de astăzi.
Acesta vorbește despre tine, arată ce tip de persoană ești. Am ajuns la această concluzie în urma unei întâmplări banale petrecute la o ședință de rutină. Recunosc că nu sunt o persoană foarte grijulie cu lucrurile ce-mi aparțin, nu contează dacă sunt scumpe sau ieftine, le tratez la fel, adică mărunțișurile le arunc ca orice femeie în poșetă, la grămadă: mobilul, rujul, cheile de la mașină, agrafele de păr, de birou, rimelul, etc. De-a valma în poșeta mea, de cele mai multe ori nu găsesc ceea ce caut așa că le scot pe toate o dată, le arunc pe birou sau în mașină, fără să-mi dau seama că unele dintre ele, ca de exemplu telefonul meu, vor avea de suferit foarte mult. În timpul ședinței, a trebuit să preiau un mesaj important, apoi l-am așezat pe masă lângă hârtii, iar ceea ce m-a uimit au fost privirile dezaprobatoare ale colegilor mei și câteva tachinări răutăcioase cu privire la acesta și caracterul posesorului unui asemenea telefon: ”Șefa, telefonul mobil este oglinda caracterului unei persoane!”, ”Mai multă grijă de obiectele personale, doamna!”, etc.

Inițial m-au supărat comentariile lor, dar oare nu aveau dreptate? Această pățanie m-a determinat să renunț la vechiul telefon mobil, zgâriat și plin de accidente nefericite datorate neglijențelor mele, și mi-am achiziționat noul Samsung Galaxy S6 edge, un telefon care să arate statutul meu într-o lume a puterii. Eram convinsă însă că nu-mi voi schimba stilul de viață. că voi rămâne aceeași persoană dezordonată, fără grijă, și am căutat metoda potrivită de a evita acest lucru. După căutări mai mult sau mai puțin îndelungate pe internet, am descoperit folie protectoare S6 edge  Classic Smart Protection. Ce-am apreciat la această folie, vă pot spune în următoarele rânduri:
-este extrem de subțire, având doar 0,2 mm, ceea ce înseamnă că nu va modifica estetica telefonului în niciun fel;
-zgârieturile fine inevitabile în timp se ”vindecă singure”;
-este practic invizibilă și nu modifică în niciun fel culorile telefonului;
-protejează de șocuri, toată lumea știe cât de costisitor este să înlocuiești un ecran spart;
-aderă foarte bine la display-ul telefonului și nu ai niciodată probleme cu dezlipirea accidentală;
-se mulează pe suprafețele curbate, protejând și ecranele laterale ale noului meu telefon;

Am comandat  de la Smart Protection și am primit foarte prompt produsul. Împreună cu folia erau incluse în pachet și accesoriile care m-au ajutat să o montez foarte ușor,  pe site existând  inclusiv un tutorial video cu ajutorul căruia am reușit pentru prima dată să montez o folie de protecție și să fiu mulțumită la sfârșitul acestei operațiuni.
Acum pot spune că telefonul meu este demn de imaginea pe care trebuie să o am în rândul colegilor mei, fără să-mi modific felul de a fi. De aceea, vreau să recomand tuturor posesorilor de Samsung Galaxy S6 edge această folie de protecție inovatoare, singura care se ridică la nivelul calității acestui smartphone.

Leave a Reply

Required fields are marked *.