Profeta

din Lumea de dincolo de vise

buchet-trandafiri-rosii-hypericum

FloriCuDrag.ro oferă buchete de mireasă

| 2 Comments

Femeile sunt extrem de meticuloase și de extravagante când vine vorba despre propria nuntă. Dacă ai sta să asculți vreuna cum vorbește despre acest eveniment, cum visează cu ochii deschiși, dacă ai observa ce încăpățânare acerbă există în ochii lor doar atunci când povestesc despre ce-și imaginează că va fi în ziua cea mare, atunci poate că ai înțelege de ce este atât de important ca totul să fie perfect, ca rochia de mireasă să fie exact ca cea din  visurile lor, buchetul miresei să apară ca o explozie de culori, de parfum și delicatețe, de eleganță și stil.

 Aceste lucruri pot fi create întocmai cu ajutorul unui specialist în buchete de mireasa, în aranjamente florale pentru nunți. Mă adresez acestor domnișoare care vor ca visele lor să devină realitate indiferent cât de complicat ar părea punerea lor în practică, celor care doresc un buchet de mireasă perfect, original sau de ce nu, un buchet de mireasă asemănător cu cel al vedetelor naționale sau internaționale.
Florăria online FloriCuDrag.ro vine în ajutorul mireselor cu idei inovatoare, cu dorința de a se mula pe cerințele lor, cu aranjamente florale pentru mesele nuntașilor, cu buchetul pentru nașă, dar și cu acele coșulețe pline  cu flori pe care domnișoarele de onoare le vor arunca la picioarele mirilor pentru ca viața în doi să fie frumoasă și parfumată.
Îți plac freziile, trandafirii, calele, lalelele, crinii, etc? Nimic mai simplu, Flori Cu Drag va crea cele mai inedite buchete de flori pentru mirese, aranjamente florale deosebite, această florărie online îți va aduce în prim plan prin intermediul florilor, propriile sentimente. Aici întâlnești idei îndrăznețe, eleganță și culori vii, atât de necesare într-un cadru de sărbătoare precum căsătoria.
Eu, de exemplu, am visat mereu că nunta mea va fi una plină de flori, de aranjamente florale extravagante, de verdeață, iar buchetul miresei să fie un actor principal, de la care să nu-și dezlipească ochii nimeni, dar m-au speriat foarte tare costurile enorme pe care le-ar implica acest lucru. Cred că nu sunt singură, mai sunt și alte mirese care au această problemă!

Așa încât dacă ești ca și mine, un econom, nu dorești să arunci cu banii pe fereastră cum se spune, nici măcar la nuntă, nimic mai simplu, această florărie are specialiști care vor reuși să creeze ambianța perfectă, eleganța, atmosfera unică, iar bugetul tău nu va avea de suferit. Te vor învăța că primul pas către succes pentru un astfel de eveniment este să-ți alegi o temă florală care să se armonizeze perfect cu stilul și culorile nunții, cu rochia de mireasă, cu decorul, cu ambianța.
Te-am făcut curioasă? Foarte bine! Tot ceea ce trebuie să faci pentru a te convinge de ajutorul pe care ți-l pot da, este să intri în magazinul online și să dai o raită printre rafturile sale, să vezi galeriile de poze cu buchetele de flori, cu aranjamentele florale, iar dacă dorințele tale sunt cu totul deosebite de ce vezi acolo, ai o idee a ta, proprie, și doar pe aceea o dorești, totul este ca și făcut. Flori Cu Drag preia inclusiv cereri speciale, în funcție de dorința fiecăruia și realizează întocmai buchetul miresei pentru nunta de vis pe care și-o dorește orice femeie în ziua de astăzi.

Sfatul meu pentru voi, viitoare mirese, este să vă  alegeți cu atenție florăria de unde veți face comandă pentru florile de nuntă, alegeți flori de sezon ( dacă alegi iarna o floare de vară, evident că prețul va crește proporțional cu greutatea obținerii florii respective într-un alt sezon decât al ei!), studiați aranjamentele florale de pe siteul Flori Cu Drag,  veți avea parte de surprize foarte plăcute!

2 Comments

  1. Arata foarte bine florile…le-as cumpara sa le pun in vaza sa le am mai mult timp. Sunt prea frumoase ca sa fie folosite doar o zi.

  2. Asa este. Eu imi umplu casa cu flori mai ales atunci cand sunt trista. Reusesc sa-mi redea optimismul, ideea ca totul va fi ok.

Leave a Reply

Required fields are marked *.