Profeta

din Lumea de dincolo de vise

banner2

Avantajele cumpărării de flori online

| 0 comments

A oferi flori arată foarte multe despre tine ca persoană, că ești sensibil, frumos ca om, că iubești și ești iubit, că visezi și trăiești. Florile transmit vise, sentimente, gânduri, tot ce nu pot transmite cuvintele, așadar, atunci când vrei să spui mult mai mult decât poți, de ce să nu apelezi la avantajele shoppingului online?

În ziua de astăzi, internetul ne aduce florile direct acasă, prin curier, sau la un restaurant, în parc, la birou, oriunde avem nevoie. De ce să comandăm online? Din mai multe motive aș spune eu, o adeptă convinsă a florăriei online, un ajutor de seamă pentru mine în diverse momente ale existenței.
O florărie mobilă aduce cu ea un avantaj important, și anume rapiditatea serviciului. Le poți primi la orice oră din zi și noapte, fie că trebuie să mergi urgent la vreo onomastică, fie că ai uitat de ziua de naștere a iubitei și-ți amintești în ultimul moment sau poate că vrei să te bucuri chiar tu de prezența florilor. Experiența mea a început din momentul în care am avut nevoie de buchetul de mireasă și nimeni nu reușea să-mi găsească florile pe care mi le doream și să îmi creeze buchetul așa cum mi-l imaginam. Am avut o surpriză plăcută  după ce am apelat la o florarie online care avea specialiștii necesari să-mi creeze buchetul în funcție de personalitatea și de mofturile mele. Am vrut cale albe și albastre, păi de-alea am primit, iar ansamblul a fost extrem de extravagant, exact cum mă gândisem, un buchet de mireasă care să atragă privirile, care să fie diferit și care să exprime originalitate.
Un alt avantaj al unei florării online este calitatea garantată a florilor care își păstrează prospețimea, mai ales pe durata unei nunți, aici găsești buchete de mireasabuchete nasa, lumânări nuntă, de botez, aranjamente florale inedite pentru mesele nuntașilor.

 Nu de puține ori m-am trezit cumpărând de pe tarabele din piață, că trandafirii mei abia achiziționați se ofileau ușor abia ajunsă acasă. Până trebuia să-i ofer, deja erau păliți. Mereu m-am întrebat cum de arată așa de bine florile piețarilor în vasele lor, iar după o jumătate de oră deja sunt aproape ofiliți, la mine în vază. Ei, florăria mobilă garantează prospețimea produselor ei, iar prețurile sunt mult mai mici decât le găsim în piețe sau alte magazine de prin oraș.
Știți ce-mi mai place la acest serviciu? Faptul că îmi sunt livrate la timp și că, dacă doresc să dăruiesc cuiva flori exact în acest moment, tot ce am de făcut este să sun la florăria mobilă, să le spun ce flori doresc, apoi să le dau adresa unde vreau să livreze buchetul sau aranjamentul floral, iar surpriza e gata. Așa am făcut cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de căsătorie ai surorii mele. Îmi povestește mereu că a fost încântată de faptul că a primit buchetul de flori de la un curier îmbrăcat elegant, cu un bilețel frumos agățat de florile multicolore. Știți cât de mult ușurează perioada de a găsi ceea ce îți dorești un astfel de magazin online?
Un alt avantaj este faptul că aici găsești flori rare, exotice, greu de găsit în piețe sau florăriile de prin oraș, unde nu există posibilitatea de a păstra în condiții optime aceste minuni ale naturii de prin alte colțuri de lume.
În societatea de astăzi, în care viața de zi cu zi este invadată de tot felul de evenimente, unele chiar ne iau prin surprindere, piața sau florăriile banale de cartier tind să fie înlocuite de florăria mobilă care, indiferent de momentul zilei, de anotimp sau de eveniment, are posibilitatea să fie promptă și calitativă.

Leave a Reply

Required fields are marked *.