Profeta

din Lumea de dincolo de vise

PERNITA_SET_ALVEO_LARGE-190x190

AnimalulFericit.ro, un pet shop pentru iubitorii de animale

| 0 comments

Trăiesc la casă, într-un sat frumos de prin câmpiile României, cu oameni veseli, ospitalieri și cu un peisaj ce ar rivaliza orice alt loc din lumea aceasta largă. Deoarece am un spațiu vast și iubesc extrem de mult animalele, mi-am cumpărat tot felul de animăluțe de companie, tot ceea ce-mi doream când eram copil, iar părinții nu mi-au putut dărui pentru că trăiam într-un apartament de bloc comunist, cu două camere care îngrămădeau șase suflete umane. Unde ar fi avut loc vreun cățeluș, o pisicuță, chiar și un șoricel? Așa că mi-am propus ca fiica mea să nu aibă parte de aceleași privațiuni pe care le-am avut eu în copilărie și am cumpărat absolut tot ce și-a dorit.  În curtea noastră și-au făcut rost trei cățeluși maidanezi, frumoși foc, doi motani teribil de simpatici, trei găini moțate și un cocoș cu penaj extravagant, doi iepurași belgieni, un porcușor de guineea și două șopârle, deoarece fiică-mea e pasionată de reptile.

Aș putea să vă vorbesc toată ziua despre cât de frumoasă este viața înconjurată de aceste animale dragi, cum ne veselim toată ziua, cum le îngrijim, cum le iubim, dar nu o voi face pentru că nu despre asta vreau să vă vorbesc. Iubitorii de animale știu că o mare responsabilitate implică de asemenea traiul cotidian cu un animăluț de companie, dar cu atât de multe cum avem noi! Ele au nevoie de îngrijire, de hrană, de accesorii, de vizite regulate la veterinar. Pentru că acest aspect intră în datoria noastră, ne-am făcut fiecare un program în acest sens.

În fiecare lună sau mai des, depinde de nevoile pe care le au, facem shopping de la pet shop AnimalulFericit.ro pentru achiziționarea de hrană uscată sau umedă, pentru suplimente sau vitamine, deparazitare, nisip și așternut igienic, pentru jucării sau mici delicii, recompense pe care le primesc periodic pentru că le iubim și vrem să nu le lipsească nimic.

Am ales acest pet shop pentru că are prețuri avantajoase, iar la demografia animalieră din curtea mea, clar trebuie să țin cont și de bilanțul la sfârșit de lună! Au livrarea în 24 de ore, diferite promoții și reduceri, produse de o calitate superioară de necontestat, dar și pentru faptul că la ei am găsit absolut orice produs de care am avut nevoie pentru gașca mea veselă.

Câteva dintre aceste produse cumpărate de la AnimalulFericit.ro le recomand ca încercate. De exemplu, căsuța/perniță Set Alveo Large care imită un iglu prin forma sa rotunjită, protejează pisicile de podeaua rece ( pe ele le țin în casă, sunt dependentă de pisicuțe), este călduroasă, confortabilă și moale, se întreține extrem de ușor. Aici am găsit cele mai variate produse de hrană pentru câini, de cele mai multe ori achiziționez hrană uscată, dar și hrană umedă  Orijen, pentru că este completă și echilibrată, fără cereale. o mâncare sănătoasă pentru ”lupii”mei, așa cum îi alint de fiecare dată.  De asemenea, a trebuit să  am și o cusca transport, așa că una roz pentru fetițele mele  a ajuns prin curier exact în satul în care locuiesc fără niciun pic de întârziere.
Cred că nimeni nu crede cât de amuzante pot fi găinile și cât de relaxant este să le privești, la început le-am adus acasă puțin reticentă, mă gândeam că e greu să le crești, fac gălăgie, multă murdărie, dar de fapt nu a fost deloc așa, tot ce trebuie să faci este să le dai semințe de trei ori pe zi, apă, să le cureți locul o dată pe săptămână și ele se plimbă maiestuoase cu penajul colorat, cu scufițele și pantofiorii din pene, parcă la o gală de modă. Iepurașilor le-am luat de la petshop niște căsuțe grozave, unde se joacă toată ziulica.
Acest petshop a devenit un spațiu prietenos, foarte cunoscut nouă, pentru că orice problemă am avea, pe rafturile lui găsim rezolvarea ei. Pentru orice iubitor de animale recomand AnimalulFericit.ro, dați o raită prin magazinul online și aștept părerile voastre chiar aici!

Leave a Reply

Required fields are marked *.