Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo-co

Zâmbet colorat cu un aerograf

| 0 comments

Necesitatea sau pur și simplu plăcerea ne determină de foarte multe ori să dăm năvală în magazinele cu materiale pentru pictură. Spun necesitate pentru că nu de puține ori, m-am trezit că am absolută nevoie de diverse articole pentru a-mi aranja camera după bunul plac. Recunosc că de câteva ori de-a lungul vieții am cochetat cu pictura pe pereții casei. Ador să fac peisaje din natură, desene animate pentru cei mici, desene abstracte sau pur și simplu plagiez picturi ale marilor pictori într-o încercare de a aduce frumosul peste tot unde trăiesc. Deci plăcerea merge de multe ori mână în mână cu necesitatea, cel puțin în cazul meu!

Astfel am căutat un loc de unde să-mi achiziționez produsele cele mai bune, mai variate și mai accesibile bugetului meu, iar pașii sau mai bine zis mouse-ul m-au dus către un magazin online de specialitate, supranumit pe drept cuvânt ”magazinul cu zâmbete colorate”: Colorit.ro. Îl recomand tuturor pentru că aici am găsit diversitate a produselor, viteza rapidă de expediere a comenzilor, dar și un departament tehnic care m-a ajutat asupra unor neclarități pe care le aveam cu privire la unele produse, unele detalii tehnice m-au depășit, așa că am salutat pozitiv sfaturile primite fără de care m-aș fi trezit în posesia unor produse pe care nu le-aș fi putut folosi la ceea ce aveam eu nevoie.
 Vă dau un exemplu  de problemă cu care m-am confruntat. La un anumit moment dat, mi-am dat seama că pensulele nu mai sunt suficiente pentru realizarea unei picturi de dimensiuni mari. Timpul de efectuare era foarte mare, așa că mi-am dat seama că ar fi timpul să-mi cumpăr un aerograf.
Da, dar pe piață sunt extrem de multe tipuri și nu știam care anume mi s-ar potrivi mie și muncii mele. Știu că vi se pare absurd, dar pentru un începător ca mine, nu aș fi putut face diferența între un aerograf bun pentru vopsitul sau pictarea unui autoturism, sau a unghiilor doamnelor și unul pentru vopsit pereții casei. Așa că am cercetat singurică și apoi am cerut sfatul personalului acestui magazin online. Nimic mai simplu! Acum sunt posesoarea unui aerograf minunat care-mi face munca mult mai ușoară ca înainte, calitatea produsului este ireproșabilă, iar prețul este rezonabil, pentru bugetul fiecăruia dintre noi.

”Magazinul cu zâmbete colorate” deține o gamă variată de produse, de la culori pentru pictură, creioane colorate, pensule, pânză pentru pictură, hârtie, suporturi, materiale auxiliare, accesorii și înrămări, la produse pentru grafică, diverse hobbyuri, meșteșuguri. De asemenea pune la dispoziția clienților și secțiunea Promoții, unde prețurile sar în aer practic, iar clienții pot găsi articolele dorite și le primesc la ușa domiciliului, pentru că livrarea coletului este asigurat exact până în acest punct.
Zâmbiți colorat datorită unui magazin care aduce calitatea produselor, rapiditate în expedierea comenzii și un departament tehnic minunat!

Leave a Reply

Required fields are marked *.