Profeta

din Lumea de dincolo de vise

bakugan-de-desenat-icon-1

Să ne jucăm cu Bakugan!

| 0 comments

Jocurile cu Bakugan au fascinant dintotdeauna nu numai copiii, ci și pe cei mari. Ce contează vârsta, până la urmă indiferent de anii pe care îi avem, rămânem copii dornici de joacă oricând, nu-i așa? Jocurile sunt pentru toată lumea pentru că ele oferă relaxare, distracție la maxim, spirit ager, dezvoltă capacitatea de a colabora cu alți jucători, dar și propria inteligență. Și câte și mai câte surprize întâlnim la orice pas sau să spun la doar un click distanță?!
Dacă întrebați orice copil din preajmă, va ști să răspundă afirmativ la întrebarea dacă știe ce înseamnă Bakugan, ba chiar va da informații suplimentare cu plăcere, dorind să-și demonstreze știința în acest domeniu. Bakugan este un serial animat televizat în Japonia, care a prins foarte bine în lumea europeană și nu numai, un joc de strategie, care se învârte în jurul vieților creaturilor numite Bakugan, dar și a jucătorilor care îi posedă. Oricine poate încerca să coloreze o planșă cu eroii preferați, să se întreacă într-o cursă de motociclete, să-și antreneze dragonul sau să-și antreneze  îndemânarea și perspicacitatea cu un puzzle, solitaire, într-un joc de baschet sau de bowling. Și câte și mai câte!

La dispoziția jucătorilor există o multitudine de variante de jocuri, gata pentru orice doritor de aventuri frumoase, online, având alături un prieten numit Bakugan, un băiat extrem de curajos, care visează la o lume perfectă, o lume curată, fără lucruri rele, fără răufăcători, și care învață chiar pe jucători cum să se descurce în viața de zi cu zi. Sfaturile lui sunt cele mai importante arme ale jucătorilor, așa că trebuie să fie luate în seamă, cu mare atenție ascultate, pentru a ajunge pe primul loc.
Sunt un fan al acestor jocuri datorită fiicei mele, care a fost absolut captivată de desenele animate Bakugan. Așa am ajuns pe siteul www.jocuribakugan.ro, unde am găsit o mulțime de jocuri de acest fel. Cel mai interesat mi s-a părut Bakugan de colorat care a ajutat-o în scurt pe cea mică să învețe foarte ușor culorile.
Te joci și înveți cu Bakugan! Frumoasă lozincă care are și aplicabilitate în cazul acestui site. Putem observa astfel rolul educațional pe care îl are, copiii învățând cu foarte mare plăcere noțiuni  mult mai greu deprinse în condiții ce nu presupun jocul.

Leave a Reply

Required fields are marked *.