Profeta

din Lumea de dincolo de vise

logo2015

Lenjerii de pat – 1+1 gratis!

| 0 comments

Cea mai mare plăcere a mea este aceea de a-mi schimba dormitorul fără să cheltuiesc o sumă mare de bani. Știți senzația despre care vă vorbesc, nu? Să intri în camera ta și totul să pară altfel: un câmp de flori cu iarbă înaltă, un izvor de munte ce curge lin printre copaci venerabili, o savană cu lei gata să te transforme într-un aventurier aidoma lui Indiana Jones, valuri de mări sau oceane înspumate sau un oraș american sau englezesc, gata să-ți ofere un vis de neuitat!

Pentru că sunt o persoană temperamentală, iar viața o trăiesc la maxim, am ales ca fiecare zi să-mi aducă aventura, adrenalina, senzații bogate, catifelate, pline de mister, iar dorința mea a fost satisfăcută de cumparamisim.ro, un magazin online care mi-a transformat dormitorul datorită lenjeriilor de pat de calitate extraordinară, ireproșabilă. Așa este că nu v-ați gândit că un astfel de articol ar aduce magia în dormitorul vostru, că datorită lenjeriei de pat decorul dormitorului vostru ar fi mereu altul?

Diversitatea culorilor, modelele variate, calitatea materialului din care sunt confecționate, toate acestea m-au determinat să-mi achiziționez câteva dintre produsele acestui magazin online, mai ales pentru că am putut beneficia de o ofertă de nerefuzat, și anume oferta 1+1 gratis. Da, două lenjerii în loc de una singură! Am ținut cont și de dimensiunile patului meu, pentru că nu poți să cumperi o lenjerie mai mică sau mai mare decât patul, iar pentru acest lucru am măsurat salteaua, apoi materialul a trebuit musai să fie bumbac satinat, ador să-mi simt pielea răsfățată de acest material! Mi-am ales un model cu flori de primăvară pentru că îmi place ca din când în când, chiar de e vară sau toamnă, dormitorul meu să arate ca o primăvară proaspătă, plină de liliac mov și mușețel parfumat. Ce părere aveți despre această lenjerie de pat? Nu-i așa că este chiar Zâna Primăverii în persoană? Și când te gândești că afară este vară caniculară, un soare torid, iar frunzele copacilor se scutură de parcă a sosit deja toamna! Dormitorul meu aduce prospețimea naturii, aduce senzația de renaștere a vieții, de parfum, de răcoare și de flori colorate.

Îmi place asta vă pot spune fără niciun fel de greutate, iar acest lucru m-a determinat să împărtășesc cu voi, cititorii mei, micul truc pe care îl am pentru a-mi transforma camera fără să chem zugravul, fără să schimb șifonierul sau biroul, dulapul sau televizorul. Totul este simplu, fără prețuri costisitoare, lenjerii de pat pentru bugetul fiecărui client care dorește ca seara când vine obosit de la servici să găsească în dormitor relaxarea dată de un izvor ce curge învăluit de copacii umbroși sau de aripile diafane ale unor fluturi albaștri, sau pentru bugetul unei mame care ar dori ca cei mici să adoarmă mai repede înconjurați de animăluțe preferate din jungla sau savana africană, etc.

Lenjeriile de pat de la cumparamisim.ro oferă pielii confortul unei nopți liniștitoare, datorită bumbacului care permite pielii să respire, oferă posibilitatea realizării unui contrast cromatic de excepție cu alte piese din dormitor precum perdelele sau covoarele, garantează eleganța și stilul aristocratic pe care orice cameră îl are datorită acestor produse de o calitate de netăgăduit. Și, pentru că uneori îmi doresc ca romantismul să cuprindă inclusiv dormitorul, nu numai ființa mea, mi-am ales pentru o astfel de ocazie o altă  lenjerie de pat extraordinar de frumoasă, care respiră parcă senzualitate, dragoste, frumusețe și iubire, evident imaginea tulburătoarei actrițe Marilyn Monroe nu poate inspira decât romantism.

Ador aceste produse și mă bucur extrem de tare de oferta 1+1 care îmi oferă posibilitatea de a mă bucura de o varietate de lenjerii, de o varietate de scenarii pentru dormitorul meu.
Un lucru pe care îl facem mereu, cu regularitate datorită igienei, este acela să schimbăm periodic lenjeria de pat, uite că acum avem ocazia să luăm o pauză de la spălatul des,  și să punem alta nouă pentru că acest magazin online ne oferă ocazia să avem 2 lenjerii de pat la prețul uneia singure, iar calitatea lor este maximă!

Leave a Reply

Required fields are marked *.