Profeta

din Lumea de dincolo de vise

aparat-epilare-definitiva-silkn-flashgo-luxx

Îmi doresc un aparat de epilat definitiv

| 0 comments

Vine vara, bine-mi pare! Categoric că aș sta într-un picior toată ziua de fericire, altfel cum? Vara înseamnă soare, căldură, mare, plajă, fustiță scurtă, bikini, pălării de soare, picioare goale! Distracție la maxim, dacă nu ar mai fi și chestiunea epilării picioarelor, mâinilor sau feței!

Da, aici e problema tuturor femeilor din momentul în care soarele începe să încălzească puțin mai mult ca de obicei. Cum facem să arătăm impecabil, fără să părem niște căprioare pornite la colindat pe străzile orașului sau prin magazinele mall-ului de la noi din oraș?
M-am săturat de aparatul de ras. Recunosc că asta folosesc, e mai ușor, nu-mi ia așa mult timp, nu urlu de durere prin apartament ca nu cumva vecinii să cheme ambulanța sau pompierii, e cea mai rapidă modalitate de a scăpa de părul nedorit. 
Da, dar la câte efecte secundare are epilatul cu lama de ras, m-am decis, în sfârșit, să-mi cumpăr un aparat de epilat definitv. Tehnologie super nouă, Silkn Flash&Go Luxx este tot ce mi-am putut imagina în materie de epilator, are la bază tehnologia Intense Pulse Light și sunt absolut sigură că mă va face fericită. N-am idee cum e în cazul altor surate ale mele, dar pentru mine, această îndeletnicire             ( epilarea) mă face să-mi urăsc viața, să mă întreb de ce eu arăt precum sora bună a cimpanzeului, iar alte fete n-au niciun fel de probleme cu părul nedorit, nici măcar nu cred să aibă așa ceva pe pielea lor superbă și albă ca laptele. 
Off! Așadar toată lumea mă înțelege de ce am ajuns să mă rog la Dumnezeu să determine pe vreun isteț să inventeze un astfel de aparat și pentru mine.  Iar acum că el există, sunt convinsă că e timpul să-mi achiziționez și eu această minune pe plan cosmetic în ce privește persoana mea. 
De foarte multe ori am cercetat tot felul de metode, am fost la felurite cabinete de cosmetică, m-am sfătuit cu mama, cu bunica, cu străbunica, iar rezultatele au fost foarte slabe, chiar cu multe efecte secundare nedorite. Acest aparat de care vă vorbesc este foarte ușor de folosit ( vă atașez și o fotografie!), oricine îl poate folosi acasă chiar, nu mai e nevoie de mers la cabinet, de vreun profesionist în domeniu. Este un aparat bazat pe lumina intens pulsată pentru îndepărtarea părului nedorit pe termen lung, tot ce își poate dori o femeie care deodată se va trezi că îi va dispărea din viața cotidiană o problemă cu care se confrunta periodic, chiar zilnic, dacă ai cumva vreun ”blestem” pe cap. Amuzant, într-adevăr, dar dacă această problemă îți afectează viața de zi cu zi, credeți-mă pe cuvânt că în momentul în care descoperi acest aparat, vei crede că l-ai prins pe Dumnezeu de picior!
Așadar, epilare definitivă? De ce nu?
După ce am studiat toate informațiile pe care le pun la dispoziția clienților cei de la www.tpb.ro, mi-am spus că e musai să comand acest aparat minune pentru că în scurt timp voi spune adio părului nedorit,  pe care îl dețin în toate zonele posibile și imposibile ale corpului uman, tratamentul este foarte rapid, nu mai există acele fire de păr ieșite pe sub piele ca în cazul altor aparate de epilare clasice. Totul este realizat în siguranță maximă, pentru că aparatul  nu se va declanșa decât după ce senzorul va scana culoarea pielii. 
Eu nu mi-l doresc doar, ci mai degrabă e un lucru absolut necesar, fără de care nu-mi mai pot imagina existența mea. Mă scapă de epilarea zilnică, de obsesia uitatului în oglindă pentru a verifica dacă nu cumva mi-au crescut firele de la mustață și sunt sesizabile sau chiar perfect vizibile. 
Recomand acest aparat de epilat definitiv tuturor prietenilor mei, indiferent de sex, pentru că el poate fi utilizat de oricine și indiferent de problemele cu care vă confruntați! 

Leave a Reply

Required fields are marked *.