Profeta

din Lumea de dincolo de vise

bg_20150715_4

Câștigă bani promovând SOLE prin Profitshare

| 0 comments

Viața societății de astăzi se desfășoară în jurul banilor. Toată lumea își dorește să aibă în primul rând bani, conștientă fiind că dacă are așa ceva, apoi restul vine de la sine: produse luxoase, vacanțe exotice, un trai îndestulat.
Exact pe gustul tău, Tanțo! Mi-am zis mereu dornică de câștiguri prin orice metode care mi-ar fi adus un episod demn de filme de Holywood, în care eu stau tolănită cât sunt de lungă pe un șezlong, sugând de zor cu paiul dintr-un lichid multicolor, soarele zâmbește fericit, iar viața în Caraibe pare să fie singurul lucru pentru care ar trebui să trăiască oamenii.
Ca un demn locuitor al unei zone rurale de câmpie din România noastră pitorească, purtătoare de ie nu din lada de zestre de la maică-mea, ci cumpărată de la târgul Drăgăicii din zona Buzăului, un bazar penibil care nu mai amintește de tradiție, ci mai degrabă de pierderea ei, pot spune că-s o femeie care muncește pe lângă casă, mai dă cu o sapă, mai face o mâncare, dar care uneori scrie din plăcere pe blog ( am și o facultate făcută prin dulcele târg la Ieșilor, o călătorie geografică, cum îi spun eu, dezamăgită de faptul că la sfârșitul studiilor am realizat că, din păcate, nu am loc nicăieri pe globul meseriilor căutate în ziua de astăzi).
Și, pentru că eu când mă apuc să gândesc, o fac în mod serios, m-am așezat pe-o buturugă la margine de sat, precum un Moromete de odinioară, și am continuat să vorbesc cu mine însămi în timp ce hoinăream pe net, mai scriam pe blogul personal câte o povestioară, bârfe de prin sat:

-Ce faci , soro? Cum vin banii la tine simplu, rapid, fără efort prea mare? Cum să încasezi bănuți și să poți strânge acolo, la teșcherea, o perioadă, apoi să poți  să visezi cu adevărat că vara mergi la Mamaia pe litoral și nu la gârlă în spatele curții, la o mamaie autohtonă de pe la Glodeanu Siliștea ( praf și nisip cu ghiotura, iar șezlong ți-l faci din paleți  și îți pui pălăria lui tataie , ochelarii de soare  și visezi că faci plajă prin Miami, sub soarele care arde orice bâzâie a viața, în lătratul a pustie al câinilor slabi și rânjiți de foame, în mirosurile fatidice ce plutesc peste tot în jur amintind a sărăcie, a necazuri și a gânduri sumbre )?
Bani, bani și iar bani! Cum ar zice bărbati-miu: ”Femeie, te-ai născut să născocești planuri, dar să nu reușești decât să dai din clanță!” Măcar dau bine, aș spune eu, că uite ce idee mi-a venit în timp ce făceam o călătorie la prima oră a dimineții în căutarea unui parfum, într-un magazin online. D- apoi știu cum vă sună, s-a emancipat țăranul, stă pe canapea la poartă și butonează laptopul. Iote că ne-am șmecherit și noi, domnule!
O modalitate nouă, prin care se pot face ușor și rapid bani, este afilierea prin rețeaua Profitshare, adică recomanzi diverse produse și câștigi bani prin vânzările pe care le aduci.  Citesc o dată, mai citesc încă o dată ca femeile de la țară ducându-mi mâna la gură, chicotind ușor puțin nedumerită, apoi beculețele au început să strălucească și mi-am zis: ”Tanțo, ai găsit!”. Apoi vă zic sincer că am simțit exact sentimentul lui Arhimede când a descoperit principiul care-i poartă numele. Și, ca o vajnică urmașă a lui , pentru că trebuie să recunosc că sângele grecesc îmi clocotește uneori în vine atunci când trebuie să dau cu împrumut cuiva bani, l-am plagiat cu foc aplicându-i vorbele la ideea mea cu afilierea: ”Dați-mi un punct de sprijin și voi muta Pământul din loc!”. Prin promovarea SOLE prin Profitshare, vreau să pot în sfârșit să adun bănuți, voi avea în sfârșit banii mei! Ia să vezi, Victoraș ( bărbati-miu, adică!), ce credeai că fata nu poate să aibă și ea bănuți proprii? ( Am un junghi prin coaste mai tot timpul, chiar să nu fiu și eu în stare să fac un ban cinstit?)
Ei, ce ziceți? Ați auzit de chestia asta? Cine n-are femeie, ar trebui să-și cumpere, frate! ( Cu toate că Bunelu, om cu scaun la cap, zicea despre femeie așa: ”Muierea trebuie bătută din când în când, că apoi e tulbure la cap!”. N-o bătea pe Buna, dar o amenința atunci când ea încerca să-și susțină punctul de vedere!)

Care e lozul câștigător?  Tot nu v-ați prins? Vă zic, pentru că ideea e șmecherie curată!
Prin intermediul Profitshare, orice vizită concretizată printr-o vânzare pe care-o trimiți prin SoleShop.ro îți  aduce comisioane de până la 10 % la produsele din categoriile parfumuri, accesorii fashion, cosmetice, genți, ochelari de soare și de 3%  pentru articolele listate în gama Tech ( smart watches, căști., brățări fitness).
Și apoi lași să curgă bănetul, încasezi și tot încasezi, aduni de la toată lumea care cumpără produsele Sole, direct prin intermediul meu, să ne înțelegem! Plus că Sole e de partea mea, are produse felurite, de diferite branduri, absolut nu poți să ai în minte vreo dorință mai fistichie și Sole să nu ți-o poată oferi, cumpărătorule! Portofoliul Sole include peste 3000 de produse 100% originale provenite de la peste 200 dintre cei mai cunoscuți designeri de modă și parfumieri.
Recomandă și tu produsele Sole și câștigă bani!

Leave a Reply

Required fields are marked *.