Profeta

din Lumea de dincolo de vise

vara2015

Vara asta plouă cu premii pentru bloggeri!

| 0 comments

Vreau să vă mărturisesc că aștept mereu, cu sufletul la gură, orice campanie BlogAwards pentru că mă simt motivată să scriu pe diverse teme, datorită premiilor atractive, dar, mai ales, mă simt provocată să ies din rutina mea cotidiană, să părăsesc zona mea de confort în ce privește scrisul.
De data aceasta nu vreau să ratez sub nicio formă evenimentul anului propus de BlogAwards, ”Vara bloggerilor”. Este atât de așteptat de mine, încât nici nu-mi pot imagina să nu particip cumva, să pun puțin din suflețelul meu în rânduri scrise din inimă și din convingere. Altfel cum?

Întotdeauna, vara mă inspiră să exist, să trăiesc, să scriu, să citesc, să mă bălăcesc în spuma mării ca o adevărată Afrodita,să sorb prin piele raze fierbinți și gânduri pozitive. Toate aceste lucruri mă inspiră să fiu și eu printre ceilalți colegi ai mei, bloggerii minunați pe care i-am întâlnit doar aici, pe BlogAwards. Așa că strig cât mă ține gura, să mă audă și cei care poate nu au citit despre acest eveniment până acum, poate vă conving, dragi cititori și cititoare, prieteni și prietene, să fiți și voi prezenți, să vă așezați la linia de start, iar la sfârșitul campaniilor să putem culege roadele muncii noastre. Deci strig către voi cu încredere: ”Vara asta plouă cu premii pentru bloggeri!”. Și, cui nu-i place să fie premiat la sfârșit? Evident că nu există vreunul dintre noi care să nu fie bucuros atunci când va primi de la Samsung o minunată tabletă, de la Silkn un premiu la alegere din zece: plăci de întins părul, uscătoare profesionale, pachete din gama L Oreal, de la Cătălin Botezatu vouchere de cumpărături, de la Copil.ro bani și vouchere, de la Beauty Free un tratament în valoare de 1500 lei , dar și  cosmetice, iar Vivat Familia oferă un smartphone Nokia, Allview, un smartphone P6 Energy, iar ScauneOnline.ro, câteva produse fenomenale despre care vă pot spune că sunt absolut confortabile, nu de alta, dar unul dintre ele, un scaun de birou cu masaj, este chiar la mine în casă și-l folosesc zilnic pentru că datorită lui am scăpat de stresul zilelor obositoare de la serviciu. Poate că nu le-am mulțumit niciodată pentru premiul pe care mi l-au oferit în urma unei alte campanii, dar acum chiar am motiv să o fac și să particip iarăși la campania lor pentru că îmi doresc unul dintre produsele lor confortabile, moderne și profesionale. Iar premiile nu se opresc aici, ele continuă să apară pentru că pe parcurs vor intra în ”Vara bloggerilor ” și alte campanii la fel de minunate.

Mă atrage și premiul pe care mi l-ar putea aduce acest articol, dacă va fi cel câștigător. Plus că, pentru primii zece din clasamentul general, există 15 premii suplimentare, despre care puteți afla mai multe accesând unul dintre linkurile pe care vi le pun la dispoziție.
Și, pentru că e posibil să fim chiar concurenți, dragii mei prieteni și cititori, vă doresc din suflet baftă multă, noroc, ”cerneală în peniță”, un soare plin de căldură și nori răcoroși, o vară cum nu ați mai petrecut niciodată până acum, o vară cu premii de la BlogAwards!

Leave a Reply

Required fields are marked *.