Profeta

din Lumea de dincolo de vise

Logo28129

Kalapod-calitate la prețuri mici

| 1 Comment

Nu de puține ori sunt întrebată de prieteni, de colege, de cunoștințe, de unde mi-am cumpărat pantofii. Dar cizmele? Vai, ce sandale adorabile ai! Îmi spui numele firmei de unde le-ai achiziționat? Iar întrebările curg în acest sens. Cel mai des în ultimul timp aud: ”Câte perechi de pantofi, sandale, cizme, etc… poți avea acasă, draga mea?”. Zâmbesc fericită când aud aceste întrebări, ce vreți, sunt femeie, și una foarte cochetă!

Poate părea ciudat multora dintre voi, prieteni sau cunoștințe, dar vreau să vă mărturisesc că nu e deloc o pasiune pe care mi-am dezvoltat-o pentru încălțăminte, o pasiune pe care o au, de altfel, foarte multe dintre noi, femeile, ci mai degrabă am un secret. Un secret care începe cu litera K, anume Kalapod!
Kalapod este numele magazinului online de unde îmi cumpăr orice încălțăminte am nevoie în funcție de sezon, de outfitul ales pentru vreo ocazie sau pur și simplu la ținutele cotidiene de la serviciu.   De calitate ireproșabilă, la prețuri extrem de avantajoase, produsele Kalapod sunt cele care mulțumesc chiar și cele mai năzuroase dintre femei, recte eu. Iar dacă prețul este atât de accesibil buzunarelor oricui, atunci probabil vă imaginați toate, de ce îmi pot permite să-mi cumpăr orice produs am nevoie pentru a putea să-mi asortez ușor hainele indiferent de ocazia pe care o am în minte.

Prima mea întâlnire cu Kalapod a fost într-o iarnă când aveam neapărat nevoie de niște cizmulițe roșii, aveam chef de o nebunie stil Christmas, așa că am dat buzna în magazinele de prin oraș, prin mall-uri, iar la sfârșitul zilei am rămas cu buza umflată. Oh, nu pentru că nu existau astfel de încălțări roșii, pe care le aveam atât de bine creionate în minte, din contră, existau, dar la niște prețuri colosale pentru un moft! Am ridicat din umeri supărată, da, recunosc, când nu-mi găsesc hăinuțele sau încălțările potrivite, îmi pare că mi se prăvălește cerul în cap, așa de nervoasă devin, așa că am deschis laptopul să-mi clătesc ochii cu diferite produse de prin magazinele online. Din întâmplare, pur și simplu am dat peste Kalapod și am rămas mască. Cizmele mele roșii stăteau frumoase, cumințele, pe rafturile virtuale, la un preț ce m-a determinat să mă uit de trei ori și să o chem și pe soră-mea să verifice, atât de mic mi se părea și în același timp ireal. Cine a mai văzut cimele de calitate la prețul de 29 de lei? Cel puțin, eu nu văzusem până atunci. Le-am băgat în coș , încercând pe cât posibil să o fac rapid, ca nu cumva să mi le sufle cineva înainte și am încheiat comanda. Tremuram de fericire ca un copil mic. Poate stârnesc zâmbete, unele dintre voi poate știți magazinul de care vă vorbesc, și vă întreb: ”Mie de ce nu mi-a spus nimeni că există calitate și prețuri mici pe Kalapod?” Serios! 
Profit de ocazia asta pentru a împărtăși cu toți cititorii blogului meu, descoperirea produselor Kalapod. Și, pentru că sezonul cald este în plină desfășurare, vreau să vă recomand o pereche de pantofi ieftini de care m-am îndrăgostit și pe care mi i-am cumpărat imediat ce am văzut că sunt la promoții. Doamne, unde s-a mai văzut promoții la pantofi și așa la prețuri extrem de avantajoase? Uneori am impresia că Moș Crăciun este prezent tot restul anului datorită Kalapod.
Îmi place acest magazin online pentru că produsele lor sunt moderne, pentru că au prețuri suficient de mici pentru a-mi permite foooooarte multe perechi, în așa fel încât colegele de serviciu să mă întrebe cum de-mi permit să mă schimb atât de des, și pentru că aici găsesc încălțăminte pentru orice tip de ocazie, de sezon, de moft pe care îl am. 

One Comment

 1. Cerere de oferta – Advertoriale

  Buna ziua,

  Doresc sa achizitionez unul sau mai multe advertoriale (scrise de dvs. sau de catre echiapa noastra) pe site-ul dvs. spacemir. blogspot. ro pentru unul sau mai multe site-uri de jocuri pentru copii.
  Va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru, la ce preturi si daca se poate face plata prin paypal.

  Va multumesc,
  Munteanu Marius
  morris_mariusica@yahoo.com

Leave a Reply

Required fields are marked *.