Profeta

din Lumea de dincolo de vise

adevarul

COMPARATIE PRETURI ANUNTURI IN ZIARE

| 0 comments

Cum am ajuns să fac cercetări în domeniul preturi pentru anunt in ziar? Vă povestesc imediat!
Zilele trecute mă aflam la volan, stresată că nu ajung la timp la serviciu datorită traficului infernal de la primele ore ale dimineții.  N-am nici cea mai mică idee cum am putut pierde portofelul cu documentele personale! Pur și simplu, s-a întâmplat! Le-am căutat înnebunită în haine, apoi pe acasă, iarăși la serviciu, în mașină, actele s-au evaporat ca și când niciodată nu existaseră! E drept că am avut geanta deschisă, așezată pe scaunul din dreapta, dar când și unde s-ar fi putut ca cineva să-mi fi luat portofelul?

Parcă mai contează când, cum și unde, important e că ele nu mai există și că ceea ce am de făcut este să le declar pierdute pentru a putea primi altele. Știți cât de tare mă poate enerva treaba asta? N-am idee cum e la alții, dar eu mă enervez grozav când trebuie să fac lucruri pe care nu ar fi trebuit să le fac, dacă aș fi fost puțin mai atentă! Degeaba mai pierd timpul să mă cert singură, să încerc să dau timpul înapoi. Nimeni n-a reușit magia aceasta, așa că mi-am spus plină de un elan pozitiv să merg înainte și să parcurg pașii care trebuie pentru a-mi face rost de alte acte.
Primul pas? Mi s-a zis cu zâmbetul pe buze de către un amic că trebuie să dau un anunț în ziar. Păream oare extraterestru doar pentru că îl priveam buimacă când mi-a dat vestea asta? De unde, Doamne iartă-mă, să fi știut eu, care nu mai pierdusem niciodată nimic până acum, că trebuie să dai anunțuri prin ziare că ai pierdut portofelul cu acte? Nu aveam habar, dar dacă trebuie, m-am conformat și i-am dat bătaie. Nu prea aveam așa mare curaj, dar parcă aveam de ales?
Oare cât o costa să pun un anunț în ziar? Întrebare firească pentru un novice. Ce sunt eu, agenție imobiliară să lucrez cu ziare? Cum cel mai bun informator al meu și probabil al Poliției, este internetul, am intrat frumușel pe site-ul www.preturi-anunturi-ziare.ro . Noroc că au un design extrem de simplu, fără floricele și alte artificii menite să te amețească și să ai primul impuls să fugi cât de țin picioarele crezând că niciodată nu ai putea de capul tău să dai vreun astfel de anunț, nici în viața aceasta și nici măcar în următoarele douăzeci! Și, pentru că ai de unde alege, există multe ziare naționale care oferă prețuri avantajoase pentru anunțurile noastre, m-am apucat să fac o comparație în ce privește prețul perceput de fiecare în parte. Nu-i deloc complicat și datorită faptului că ele sunt afișate la vedere, la îndemâna oricui, fără să te forțeze prea mult să faci nu știu ce fel de cercetări complicate.

Anunțul eu l-am publicat în Adevărul, la cel mai bun preț pot spune. Am dat click pe Adevărul, primul de sus, adevărul e că are cel mai bun preț de pe site: pret anunt in adevarul doar 1,10 Ron /cuvânt. Am apăsat pe calculează prețul unui anunț în ziarul Adevărul, am ales de la butonul Rubrica, categoria dorită, în cazul meu ”Pierderi acte”, apoi am ales numărul de apariții, eu am ales o singură dată, ce rost avea să dau zece anunțuri că le-am pierdut?  Există și niște opțiuni pe care le ai, de exemplu eu am cerut chenar la anunț și majuscule, dar există și alte opțiuni în funcție de cerințele celui care dă anunțul. Am scris textul și am apăsat pe butonul roșu, de dedesubt: CALCULEAZĂ. Prețul mi s-a afișat imediat, așa că am continuat publicarea. Adevărul îmi publică anunțul în ediția națională tipărită în maxim 24 de ore. Super tare, rapid și eficient!
Chiar în momentul în care mă întrebam cum ajung să-l și plătesc efectiv, privirea mi-a fost atrasă de rubrica de sus din chenarul albastru ”Cum pot plăti anunțul?”. Am aflat că pot plăti cu card bancar, instantaneu și fără să mi se perceapă taxe suplimentare, sau prin SMS, prin poștă, prin bancă (ordin de plată, transfer bancar), prin trezorerie și prin curier.
Am zâmbit instantaneu imediat ce am rezolvat plata anunțului. Mama îmi spunea când eram mică că în viața nimic nu e imposibil, dacă îți dorești cu adevărat să rezolvi lucrul respectiv. Nu pot spune că mi-aș mai dori să pierd actele pentru a mai da un astfel de anunț, dar mă bucur să spun că am găsit singură modalitatea prin care să declar actele pierdute fără să mă deplasez din casă, fără bătaie de cap și mai ales, extrem de avantajos!

Leave a Reply

Required fields are marked *.